Home Zájezdy, dovolená Zájezdy SLOVENSKO: DOVOLENKA na horách
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

SLOVENSKO: DOVOLENKA na horách

Zahraničí
12. 3. 2021 - 11:12
Dohodou

Popis

Chalupa pod Okruhlicou“ nachádzajúca sa priamo v obci Belá, Kubíková - obklopená nádhernou prírodou a očarujúcim vrchmi Národného parku Malá Fatra Vám ponúka na prenájom príjemné a atraktívne ubytovanie v súkromí rodinného domu (chaty), ktorý pozostáva z piatich samostatných izieb s celkovou kapacitou 25 osôb (17 lôžok + 8 prísteliek). K dispozícií sú 2 - 3 - 4 lôžkové izby s možnosťou prístelky. V prípade potreby sa kapacita dá navýšiť až na 29 osôb (priestranný gauč, ktorý môže tiež slúžiť ako prístelka pre 4 osoby).

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Slovensko
Turistický region
Malá Fatra
Druh zájezdu
pobyt na horách, lyžování
Druh ubytování
vilka
Úroveň ubytování
***
Stravování
bez stravy
Doprava
vlastní
Délka zájezdu
více než 21 dní
Termín zájezdu - od
01.02.2020
Termín zájezdu - do
30.03.2020
Název letoviska / místa
Malá Fatra
Popis letoviska / místa
V okolí môžete taktiež navštíviť rozhľadňu Terchovské srdce, nerezovú sochu Jánošíka, či Lanový Park Dino Adventure. V zime si môžete skvele zalyžovať v okolitých lyžiarskych strediskách (Vrátna Malá Fatra a lyžiarske stredisko Veľká Rača).
Název ubytovacího zařízení
Chalupa pod Okruhlicou
Popis ubytovacího zařízení
Ubytovanie je vhodné pre menšie, či väčšie skupiny návštevníkov, na firemné akcie a rodinné oslavy. Návštevníci s vášňou pre turistiku, môžu prebádať okolité lesy vedúce naprieč Národným parkom Malá Fatra. Každé poschodie má vlastné sociálne zariadenia (sprchový kút, WC, umývadlo). Na prízemí sa nachádzajú 2 samostatné izby na ubytovanie a jedná veľká spoločná miestnosť – obývačka s krbom, televízorom, domácim kinom prepojená na plne vybavenú kuchyňu, ktorá slúži aj ako jedáleň. Na druhom podlaží sa nachádzajú ďalšie 3 izby na ubytovanie a kúpeľňa s hydromasážnou vaňou – vírivkou. V suteréne rodinného domu môžete nájsť spoločenskú miestnosť s možnosťou posedenia pre 20 osôb, biliard, stolný futbal, stolný tenis, televízor, hernú konzolu Xbox či domáce kino. Na vyžiadanie možnosť dopriať si oddych vo fínskej saune. Súčasťou areálu rodinného domu je vonkajšie posedenie s ohniskom vhodné na opekanie, či varenie gulášu v kotlíku. Taktiež sa tu nachádza i vnútorné posedenie v altánku s možnosťou grilovania v záhradnom krbe. Pre najmenších je k dispozícií pieskovisko, šmýkačka, hojdačka a rozsiahla záhrada. Parkovanie je zabezpečené priamo v objekte (4 parkovacie miesta) + pred domom. V objekte je k dispozícií satelit a Wifi pripojenie na internet.

SLOVENSKO: DOVOLENKA na horách

Zavřít Zavřít
Prodávající
Chalupa pod Okruhlicou
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!