Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Lyžování v Livignu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Lyžování v Livignu

Celá ČR
22. 12. 2015 - 17:12
8 650 Kč
Prodávající

Popis

Nabízíme lyžování a snowboarding v italském Livignu. Cena zájezdu zahrnuje ubytování a stravu.
Livigno je rájem pro všechny milovníky lyžování.
Toto moderní lyžařské středisko je vhodné pro rodiny s dětmi i seniory. Leží v zóně mezi Itálií a Švýcarskem a je dostupné tunelem Mount la Schera ze Švýcarska. Livigno nabízí vynikající lyžařské podmínky - sněhová jistota, slunečné počasí, moderní lanovky a dobré propojení skibusem. Nejprudší sjezdovky jsou situované podél lanovky Carosello. Z vrcholu Bleasaccia vedou mírnější, široké trasy. Navíc nabízí na severních svazích ideální podmínky pro free ride. Nezapomíná se ani na milovníky snowboardingu, pro které je zde snowpark s U-rampou.
Praha - Livigno 655 km

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Itálie
Turistický region
Livigno
Druh zájezdu
pobyt na horách, lyžování
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
***
Stravování
polopenze
Doprava
vlastní
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
12.03.2016
Termín zájezdu - do
19.03.2016
Název letoviska / místa
Livigno
Popis letoviska / místa
Známé italské středisko leží v zóně mezi Itálií a Švýcarskem a je dostupné tunelem Mount la Schera ze Švýcarska. Livigno nabízí vynikající lyžařské podmínky - sněhová jistota, slunečné počasí, moderní lanovky a dobré propojení skibusem. Nejprudší sjezdovky jsou situované podél lanovky Carosello. Z vrcholu Bleasaccia vedou mírnější, široké trasy. Navíc nabízí na severních svazích ideální podmínky pro free ride. Nezapomíná se ani na milovníky snowboardingu, pro které je zde snowpark s U-rampou. Livigno, prostě ráj pro všechny milovníky lyžování.
Název ubytovacího zařízení
Rezidence ALBERGO***
Popis ubytovacího zařízení
Renovovaný hotel situovaný v Trepalle, cca 7 km od centra Livigna nabízí komfortní ubytování ve 2-lůžkových pokojích. Hotelové wellness centrum (sauna, whirlpool, turecké lázně) za poplatek. Vzdálenost k vleku cca 400 m, cca 50 m od hotelu je zastávka skibusu. 2-lůžkový pokoj manželské lůžko, koupelna, TV, trezor. Možnost 3. a 4. lůžka (děti mladší 6 let zdarma, děti mladší 11 let -50%, dospělí -10%). Jednolůžkový pokoj za příplatek +15%. Příjezd sobota 14 - 20 h, odjezd do 10 h.

Lyžování v Livignu

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!