Home Zájezdy, dovolená Zájezdy NEJLEVNĚJŠÍ TURECKO, Hotel MELISSA 3*, last minute TIP
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

NEJLEVNĚJŠÍ TURECKO, Hotel MELISSA 3*, last minute TIP

Celá ČR
9. 4. 2019 - 09:33
10 990 Kč
Prodávající

Popis

On-line prodej pobytů a zájezdů nejen do TURECKA. Zájezdy do celého světa a tisíce zájezdů LAST MINUTE. Poskytujeme kompletní servis k zakoupeným zájezdům, poradenská činnost při výběru dovolené dle Vašich požadavků, informace o probíhajících akcích (slevy, děti ZDARMA apod.), moderní ELEKTRONICKÉ ODBAVENÍ klientů bez zdlouhavého čekání na letišti, přijímáme platby poukázkami SODEXO. Na vyžádání fakturace příspěvků na dovolenou od zaměstnavatele - fondy FKSP. Nabízíme zvýhodněné nebo zcela ZDARMA parkování u letiště Ruzyně a mnoho dalších výhod, bonusů a promokódů na slevy naleznete na našich stránkách www.h-tour.cz

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Turecko
Turistický region
Alanya
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
**
Stravování
all inclusive
Doprava
letecky
Délka zájezdu
více než 21 dní
Termín zájezdu - od
29.05.2019
Termín zájezdu - do
30.10.2019
Název letoviska / místa
ALANYA, Kleopatřina pláž
Popis letoviska / místa
Poloha Hotel se nachází na jednom z nejoblíbenějších míst prázdninového letoviska Alanya – v těsné blízkosti Kleopatřiny pláže. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou vzdáleny cca 100 m, centrum Alanye cca 1,5 km. Autobusová zastávka je přímo u hotelu. Vzdálenost od letiště je cca 125 km.
Název ubytovacího zařízení
MELISSA 3*
Popis ubytovacího zařízení
Hotel se nachází přímo u proslulé Kleopatřiny pláže nedaleko centra Alanye. Užijte si zábavu při večerních programech nebo relaxujte v tureckých lázních - Vaše dovolená s možností all inclusive za jedinečnou cenu. Pláž Proslulá písčitá Kleopatřina pláž s bary a restauracemi, sprchami a WC (lehátka a slunečníky za poplatek) je oddělena pobřežní komunikací a od hotelu je vzdálena cca 30 m. Pokoje Příjemně zařízené klimatizované pokoje mají koupelnu s vanou nebo sprchou a WC, telefon, vysoušeč vlasů, SAT-TV, miniledničku, bezpečnostní schránku (za poplatek 2 EUR/den) a balkon. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Stravování All Inclusive. www.melissa-hotel.net Internet V hotelu je možné využít Wi-Fi připojení nebo internetový koutek v lobby za poplatek cca 1 EUR/den. Sport a zábava Hotel pro své hosty příležitostně pořádá zábavné programy. Zdarma plážový volejbal a stolní tenis. Dále je v hotelu možné za poplatek využít turecké lázně, masáže či nabídku vodních sportů na pláži.

NEJLEVNĚJŠÍ TURECKO, Hotel MELISSA 3*, last minute TIP

Zavřít Zavřít
Prodávající
Olga Holubová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!