Home Zájezdy, dovolená Zájezdy TUNISKO, TUNISKO PEVNINA, SOUSSE
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

TUNISKO, TUNISKO PEVNINA, SOUSSE

Celá ČR
15. 12. 2018 - 14:30
10 290 Kč
Prodávající

Popis

Poloha
Tunisko / Pevnina / Sousse. Rozlehlý hotel leží přímo na jedné z nejkrásnějších písčitých pláži Tuniska a nedaleko centra města, do kterého se pohodlně dostanete procházkou cca 15 minut. Hotel má pěknou, vkusně upravenou zahradu, která obklopuje krásný bazén. Ideální poloha hotelu poskytuje výborné podmínky pro nakupování a rušný život. Vhodné pro všechny věkové kategorie.

Parametry

Geografická oblast
Severní Afrika
Stát
Tunisko
Turistický region
pevnina
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
****
Stravování
all inclusive
Doprava
letecky
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
08.01.2019
Termín zájezdu - do
15.01.2019
Název letoviska / místa
Tunisko
Popis letoviska / místa
Vzdálenosti pláže: u pláže letiště: Tunis 145 km centra: 1,5 km nákupních možností: v místě Pláž písčitá lehátka, slunečníky a matrace zdarma Sportovní aktivity zdarma nepravidelné večerní programy fitness sauna stolní tenis Sportovní aktivity za příplatek kulečník masáže salon krásy wellness a SPA Stravování v hotelu v ceně zájezdu All Inclusive: 09.00–24.00 zahrnuje snídaně, pozdní snídaně a obědy formou bufetu a večeře formou švédských stolů, během dne lehké občerstvení, neomezené množství rozlévaných nealkoholických nápojů a místních alkoholických nápojů Upozornění: lze čerpat v místech a časech určených hotelem
Název ubytovacího zařízení
RIADH PALMS ****
Popis ubytovacího zařízení
Ubytovani Standardní pokoj telefon TV se satelitním příjmem lednička (za poplatek na vyžádání) vlastní sociální zařízení (koupelna, WC) ve většině pokojů trezor na pokoji (za poplatek) balkon Ubytování za příplatek Jednolůžkový pokoj Pokoj s výhledem na moře Vybavení vstupní hala s recepcí hlavní restaurace restaurace s obsluhou (1× za pobyt zdarma rezervace nutná) maurská kavárna, bar Wi-Fi na recepci (zdarma) obchod se suvenýry kadeřnictví bazén (lehátka a slunečníky zdarma) krytý bazén bazén, dětský bazén (lehátka a slunečníky zdarma)

TUNISKO, TUNISKO PEVNINA, SOUSSE

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucky-Travel
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!