Home Zájezdy, dovolená Zájezdy OCHUTNEJTE S NÁMI ŠVÝCARSKO
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

OCHUTNEJTE S NÁMI ŠVÝCARSKO

Celá ČR
24. 2. 2018 - 19:04
8 950 Kč
Prodávající

Popis

Cena: 8 950,-/8 550,- Kč

Poznávací zájezd s lehkou turistikou do nádherné země v samém srdci Evropy. Bernské a Walliské Alpy – místa, kde se představa o kráse alpské krajiny stává skutečností. Zde leží Švýcarsko, které známe z barevných prospektů. Švýcarsko je plné přírodních krás a většinu rozlohy tvoří Alpy, dosahující výšky přes čtyři tisíce metrů. Vždyť je také jednou z nejnavštěvovanějších zemí Evropy. Čeká atraktivní ubytování v Grindelwaldu s výhledem na severní stěnu Eigeru.


Program

1.den: odjezd v podvečerních hodinách, možnost nástupu v západních Čechách. Noční přesun přes Německo do Švýcarska.

2.den: STEIN AM RHEIN – architektonická perla Švýcarska, středověké měšťanské domy jsou obrazovou galerií pod širým nebem. SCHAFFHAUSEN – zastávka u Rýnského vodopádu, impozantní pohled z vyhlídky Worth. ZÜRICH – prohlídka historického jádra města.

3.den: LUZERN – nejmalebnější švýcarské město s mnoha historickými památkami. Kapličkový most – symbol města. PILATUS 2221 m – oblíbené výletní místo. Na vrchol vede nejstrmější ozubnicová dráha na světě. Z vrcholu je jedinečný výhled na Luzern, šest jezer a Alpy. Uvádí se, že z vrcholu je rozhled na více než třetinu Švýcarska.

4.den: BERNSKÉ ALPY * impozantní kulisa tří hlavních vrcholů Eiger, Mönch a Jungfrau vévodí oblasti, v níž lze v týž den spatřit věčný sníh a led na vrcholcích hor i palmy na březích jezer. Hluboká údolí a kaňony s hučícími vodopády kontrastují s klidem zelených luk a pasoucími se krávami. Jako na pavoučích nitích se vznášejí pod bezmračným nebem kabiny lanovek, pod nimiž se do stejně neuvěřitelných výšin šplhají typické červené vláčky. Vůbec není náhodou, že je celý region zapsán na Seznam přírodních památek UNESCO. Fakultativně populární horskou železnicí na Jungfraujoch 3454 m a dolů do Grindelwaldu. LAUTERBRUNNEN – jedno z nejkrásnějších údolí v Evropě, strmé srázy přes 1000 m vysoké, mnoho vodopádů. GRINDELWALD – oblíbené rekreační středisko ležící pod Eigrem.

5.den: BERN – prohlídka historického jádra města, které je zapsáno na Seznam kulturního dědictví UNESCO. EMMENTAL – typická švýcarská krajina plná krásně zelených kopců a šťastně přežvykujících krav. Místo, kde se rodí známý ementálský sýr.

6.den: WALLISKÉ ALPY * ZERMATT 1616 m – světoznámé vysokohorské středisko. Fakultativně lanovkou na Schwarzsee (hrana Matterhornu), případně na Malý Matterhorn 3880 m nebo zubačkou na Gornergrat 3131 m. Vycházky podle zdatnosti účastníků. Zermatt vděčí za svůj věhlas bezesporu mohutnému skalnímu rohu, nejfotografovanější hoře světa – Matterhornu. Ve večerních hodinách odjezd, noční přesun přes Německo.

7.den: návrat v dopoledních hodinách.


Individuálně lze vyjet populární horskou dráhou do ledovcového sedla Jungfraujoch 3454 m, nejvýše položené nádraží v Evropě. Panoramatický výhled z terasy Sphinx, která se nachází ve výšce 3571 m.


Ubytování: 1x hostel Luzern, 2x hostel Grindelwald, 1x hostel Sion.

Stravování: snídaně. Možnost dokoupení večeří za 1 590,- Kč.

V ceně je zahrnuta: přeprava, 4x ubytování, 4x snídaně a průvodce.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Švýcarsko
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Stravování
snídaně
Doprava
autobus
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
01.08.2018
Termín zájezdu - do
07.08.2018
Název letoviska / místa
Bernské a Walliské Alpy
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
hostel v Luzern, Grindelwald a Sion
Popis ubytovacího zařízení

OCHUTNEJTE S NÁMI ŠVÝCARSKO

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!