Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Skvělé lyžování ve Švýcarsku
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Skvělé lyžování ve Švýcarsku

Celá ČR
17. 12. 2015 - 13:12
4 500 Kč
Prodávající

Popis

Švýcarsko nabízí skvělé lyžování s nejmodernějším zázemím. Kvalita sněhu a skvěle upravené sjezdovky jsou lákadlem pro mnoho návštěvníků.
Lyžařské středisko Veysonnaz se nachází v nejlepším lyžařském regionu ve Švýcarsku. Veysonnaz je součástí regionu 4 Vallées (4 údolí), které je tvořeno, devíti vesničkami. Nejvyšším vrcholem je Mont Fort s nadmořskou výškou 3330 m. Určitě oceníte krásný výhled na jedinečný Matterhorn a Mont Blanc. Naleznete zde celkem 226 km sjezdových tratí, kde si vskutku vybere každý.
Ve oblasti 4 Vallées najde lyžař překrásných 226 km sjezdových tratí. Resort vyhledávají také rodiny s dětmi či začátečníci, pro které je zde množství jednodušších sjezdovek. Na vrcholy se můžete nechat vyvézt pomocí 46 lanovek a vleků 3x kabina | 9x sedačka | 34x vlek. Komu nestačí 226 km sjezdovek může vyzkoušet i něco jiného - snowpark, free ride, běžecké tratě.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Švýcarsko
Druh zájezdu
pobyt na horách, lyžování
Druh ubytování
vilka
Doprava
vlastní
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
30.01.2016
Termín zájezdu - do
06.02.2016
Název letoviska / místa
Veysonnaz 4 Vallées - 4 údolí
Popis letoviska / místa
Lyžařské středisko Veysonnaz leží v srdci jednoho z nejlepších lyžařských regionů ve Švýcarsku. Veysonnaz je součástí regionu 4 Vallées /4 údolí/, které je tvořeno, devíti vesničkami (Veysonnaz, Thyon, Nendaz, Siviez, La Tzoumaz, Mayens de l´Ours, Verbier, Bruson a Evoléne). Nejvyšším vrcholem Čtyř údolí je Mont Fort s nadmořskou výškou 3330 m. Čtyři údolí nabízejí aktivní zimní dovolenou s mimořádnou jistotou sněhu a překrásným výhledem na okolní Alpy s vrcholky Eiger, Matterhorn a Mont Blanc. Tento resort je určen především pro náročnější lyžaře, kteří zde naleznou např. extrémní černou sjezdovku z vrcholu Mont Fort s převýšením 380 m na 1 km. Nesmíme opomenout medvědí sjezdovku, která každoročně hostí mezinárodní závody vč. Světového poháru. Resort vyhledávají také rodiny s dětmi či začátečníci, pro které je zde množství jednodušších sjezdovek. To je nezapomenutelné lyžování ve Švýcarsku Veysonnaz 4 Vallées - 4 údolí, to je báječná dovolená pro celou rodinu!
Název ubytovacího zařízení
Rezidence "No name" 4 Vallées
Popis ubytovacího zařízení
Ubytování je zajištěno v 2* rezidencích ve Veysonnaz nabízejících jednodušší ubytování pro 2 - 6 osob. Dále nabízíme ubytování v 10-lůžkových chatách. Vstup do bazénu ve Veysonnaz zdarma. Bazén 10 x 20m, hloubka 60cm – 3m. Soboty zavřené, ostatní dny otevřeno od 15 do 21hod. Vzdálenost rezidencí od vleku 450 -800 m. Rezidence do 250 m od vleku možno za příplatek +10 % k ceníkové ceně.

Skvělé lyžování ve Švýcarsku

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!