Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Last Minute - Kanárské ostrovy \ Tenerife
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Last Minute - Kanárské ostrovy \ Tenerife

Celá ČR
13. 12. 2018 - 15:40
17 932 Kč
Prodávající

Popis

Nezapomenutelné prázdniny jak pro děti, tak pro jejich rodiče! Okouzlí krásnou, malebnou polohou, velkou zahradou se středomořskými rostlinami a květinami a restaurací s fantastickými výhledy, tematickými jídly a ukázkami vaření. K dispozici hostům je velký bazén se skluzavkami, lázeňské centrum a bohatý animační program. Doporučovaný díky klidnému prostředí a zároveň snadnému přístupu k rekreačním atrakcím - do centra města Puerto de la Cruz a na pláž se hosté snadno dostanou bezplatným hotelovým autobusem.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Španělsko
Turistický region
Tenerife
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
****
Stravování
all inclusive
Doprava
letecky
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
10.01.2019
Termín zájezdu - do
17.01.2019
Název letoviska / místa
Hotel Blue Sea Costa Jardin & Spa
Popis letoviska / místa
čtyřhvězdičkový, postavený v roce 1972, renovovaný v roce 1996, 248 pokojů, 5 podlaží, 2 výtahy, 1 budova, prostorné a elegantní lobby, recepce 24h, trezor na recepci, restaurace El Drago s výhledem do zahrady – jídla formou švédských stolů, místní a středomořská kuchyně, tematické večery, show cooking, dětské židličky k dispozici, vegetariánská jídla, 2 bary, včetně baru u bazénu; obchod se suvenýry, úschovna zavazadel, směnárna; konferenční centrum pro cca 100 osob, terasa, středomořská zahrada s plochou 15 000 m², bezdrátové připojení k internetu zdarma; za příplatek: au-pair, kadeřnictví, herna, prádelna, půjčovna aut; akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard.
Název ubytovacího zařízení
Hotel Blue Sea Costa Jardin & Spa
Popis ubytovacího zařízení
PLÁŽ Playa Martianez, veřejná, písčitá, tmavý písek, pozvolný sestup k moři, cca 2 km od hotelu, přístup na pláž po silnici nebo bezplatný hotelový autobus; Playa Jardin, veřejná, písčitá, tmavý písek, pozvolný vstup k moři, cca 3,5 km od hotelu, přístup cestou a chodníkem, slunečníky a lehátka za poplatek (cca 12 EUR za den). SPORT A ZÁBAVA bazén, nepravidelný tvar, sladká voda, cca 340 m2, kaskáda, skluzavka, vířivka (vstup pro osoby starší 15. let), u bazénu zdarma slunečníky a lehátka, osušky placené (cca 1 EUR, vyžadovaná záloha: cca 10 EUR); stolní tenis (na kauci), minigolf, pétanque, lukostřelba; dětské hřiště, mini klub (3-6 let, 7-10 let), animace pro dospělé a děti, tematické večery; za příplatek: tenisový kurt; spa centrum: sauna, vířivka, masáže, vana s hydromasáží, relaxační procedury, aromaterapie, relaxační místnost, za příplatek: krytý bazén, sladká voda, vyhřívaný, kaskáda, vodní trysky.

Last Minute - Kanárské ostrovy \ Tenerife

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucky-Travel
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!