Home Zájezdy, dovolená Zájezdy TURČIANSKÉ TEPLICE s plnou penzí a dopravou na 8 dní
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

TURČIANSKÉ TEPLICE s plnou penzí a dopravou na 8 dní

Celá ČR
15. 5. 2017 - 11:45
6 800 Kč
Prodávající

Popis

8 denní dovolená v Turčianských Teplicích s plnou penzí a s dopravou v samém středu města v hotelu Vyšehrad.
Nabízíme Vám pobyt, v několika termínech ,který může být jak dovolenou, tak léčebným pobytem . Pojedte si užít nádherného prostředí vyhlášeného lázeňského města Turčianské Teplice. Pokud potřebujete vydatnou relaxaci a máte rádi, když si vás někdo hýčká, určitě vás potěší, že hotel nabízí spousty dalších možností např. infra saunu, perličkovou koupel, masáže, léčebné bahenní zábaly.. Další možnost vyžití je bohatá nabídka fakultativních zájezdů. Např. Bojnice, Žilina, Veľká Fatra, Terchová, Šútovské vodopády,Zvolen, Kremnica, Martin , Gardenská dolina a další. Hotel pořádá v průběhu pobytu i večery s hudbou a tancem. V rozsáhlém areálu Aqua centra které je přímo přes ulici si můžete vybrat z léčebných bazénů, relaxačních s divokou vodou, vířivek, skluzavek a tobogánů.
Vezměte svého partnera, děti, či vnoučata a přichystejte jim i sobě zážitky, na které budete dlouho vzpomínat.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Slovensko
Turistický region
Turčianské Teplice
Druh zájezdu
pobyt v lázních, zdravotní pobyt
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
****
Stravování
plná penze
Doprava
autobus
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
28.05.2017
Termín zájezdu - do
04.06.2017
Název letoviska / místa
Turčianské Teplice
Popis letoviska / místa
Hotel se nachází v lázeňské zóně světoznámých lázní a v centru města Turčianske Teplice přímo proti vchodu do Agua centra kde jsou léčebné bazény i zábavné centrum se skluzavkami, tobogány , možností dalších léčebných i wellnes procedúr.. Jeho historie se datuje od roku 1600. Kompletní rekonstrukcí a přestavbou prošel v roce 2016, kdy nabyl současnou podobu. Bohatě mineralizovaná termální voda Turčianských lázní má prokazatelně léčivé účinky na onemocnění pohybového aparátu, urologické, nervové a gynekologické onemocnění. Vysoký obsah vápníku, hořčíku a fluoru se využívá na pitné kúry jako prevence proti osteoporóze a více typům ledvinových kamenů, proti žlučníkovým a střevním potížím. Jen asi 20 m od hotelu se nachází pro veřejnost volně dostupný pramen teplé minerální léčivé vody vřídla Živena. Teplota termální vody Turčianských pramenů se pohybuje od 38 ° C do 47 ° C. Fakultativní výlety ceny jsou informativní z roku 2016 . Gaderská dolina – národní park Velké Fatry 5 EUR osoba Martin – Slovenské národní museum, dřevěninice apod. 5 EUR osoba Kremnica – hornické muzeum, mincovna 5 EUR osoba Harmanecká jeskyně v pohoří Velké Fatry stálá teplota 7°C. Koliba sv. Krištofa 5 EUR osoba Bojnice – zámek, ZOO, lázně 7 EUR/osoba Rájecká Lesná – poutní místo,nejstarší dřevěný betlém Lurdská kaple s léčivou vodou 9 EUR / osoba Bánská Bystrica- muzeum SNP, město 7,5EUR/osoba Bánská Štiavnica- hornický skanzen, hornické štoly, muzeum protitureckého odboje 12EUR/osoba Žilina – hrad Strečno, Budatinský zámek, město 9,5 EUR/osoba Terchová – kraj Juraje Jánošíka a národní park Malá Fatra 12EUR/ osoba Oravský Podzámok- oravský hrad a rodiště P.O.Hviezdoslava Dolný Kubín 12 EUR/ osoba Velká Fatra- zajímavosti národního parku Velká Fatra 12EUR/osoba Zvolen – zvolenský hrad, město 9,5EUR/osoba Šutovské vodopády – nejvyšší vodopády MUR malé Fatry -26 m. 7,5EUR/osoba Polsko – Tržiště Jablonka, Novy Targ 15 EUR/osoba
Název ubytovacího zařízení
Hotel Vyšehrad
Popis ubytovacího zařízení
Hotel Vyšehrad *** se nachází v centru města ve vzdálenosti doslova jen pár kroků od lázeňského komplexu léčebných domů, SPA & AQUAPARK-u a dalších zařízení Slovenských léčebných lázní. ( pouze přes ulici) Součástí budovy hotelu je i pohostinství Peklo, vinárna Nebe a restaurace s kavárnou Rajská zahrada, která v období od dubna do října nabízí kromě svých vnitřních prostor i rozsáhlou letní terasu, ve které zpříjemňuje posezení a několikrát v týdnu živá hudba nebo diskotéka.

TURČIANSKÉ TEPLICE s plnou penzí a dopravou na 8 dní

Zavřít Zavřít
Prodávající
Hana Repková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!