Home Zájezdy, dovolená Zájezdy POZNÁVÁME SLOVENSKO - z Popradu top Slovenska
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

POZNÁVÁME SLOVENSKO - z Popradu top Slovenska

Celá ČR
5. 8. 2016 - 10:39
5 950 Kč
Prodávající

Popis

To nejlepší pod Tatrami.
zájezd č. 420

Převažuje poznávací program s lehkou turistikou. Zájezd je proto vhodný i pro klienty, kteří nechtějí nebo nemohou absolvovat pěší túry. Slovensko je naším nejbližším, nejmenším a nejmladším sousedem. Navštívíte i památky zapsané na Seznamu kulturního dědictví UNESCO.
Program:

1.den: odjezd v ranních hodinách, možnost nástupu i v Olomouci. Přesun na Slovensko. STREČNO - prohlídka monumentální zříceniny hradu, národní kulturní památka.

2.den: VYSOKÉ TATRY * ŠTRBSKÉ PLESO - lázeňské a sportovní středisko, vycházka do lyžařského areálu. Možnost výletu sedačkovou lanovkou na Predné Solisko. Možnost výstupu na vrchol Predného Soliska 2093 m. STARÝ SMOKOVEC - rekreační a sportovní středisko. HREBIENOK - možnost výletu pozemní lanovkou, vycházka podle zdatnosti jednotlivých účastníků ke Studenovským vodopádům. TATRANSKÁ LOMNICA - horské středisko.

3.den: SPIŠ * SPIŠSKÝ HRAD - nejrozsáhlejší zřícenina hradu na Slovensku, národní kulturní památka. ŽEHRA - malebný dřevěný kostelík. SPIŠSKÁ KAPITULA - městská památková rezervace, monumentální katedrála sv. Martina. LEVOČA - nejzářivější drahokam spišské koruny, městská památková rezervace, chrám sv. Jakuba, Dom Majstra Pavla z Levoče. Spišské památky jsou zapsány na Seznamu kulturního dědictví UNESCO.

4.den: PIENINY * plavba na pltích Prielomom Dunajca. PRIELOM DUNAJCA - klikatící se řeka mezi pieninskými skalami a kopci, impozantní výhledy. ČERVENÝ KLÁŠTOR - turistické centrum, klášter je národní památkou, muzeum s historickou a národopisnou expozicí. Výhledy na nejznámější vrchol polských Pienin Trzy Korony. Vycházka vyhlídkovým hřebenem.

5.den: POLSKÉ TATRY * ZAKOPANÉ - nejznámější polské horské středisko, živé obchodní centrum, návštěva trhů. GUBALOVKA - výlet pozemní lanovkou - vycházka, panoramatické výhledy na Tatry.

6.den: NÍZKÉ TATRY * DEMÄNOVSKÁ JESKYNĚ SLOBODY - prohlídka nádherné krápníkové jeskyně. Na rozsáhlém krasovém území se říčka Demänovka vlévá do podzemí a vytváří zde opravdové divy, mimořádně bohatá krápníková výzdoba. V poledních hodinách odjezd, návrat do 20.00 hodin.



Ubytování: hotel v Popradu.

Stravování: snídaně. Možnost dokoupení večeří za celkovou cenu 750,- Kč.

Cena: 5 950,-/5 700,- Kč.

V ceně je zahrnuta: přeprava, 5x ubytování, 5x snídaně a průvodce.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Slovensko
Turistický region
Střední Slovensko
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Stravování
snídaně
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Termín zájezdu - od
18.08.2016
Termín zájezdu - do
23.08.2016
Název letoviska / místa
Poprad
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
hotel
Popis ubytovacího zařízení

POZNÁVÁME SLOVENSKO - z Popradu top Slovenska

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!