Home Zájezdy, dovolená Zájezdy SLOVENSKÉ A MAĎARSKÉ TERMÁLY
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

SLOVENSKÉ A MAĎARSKÉ TERMÁLY

Celá ČR
2. 7. 2016 - 10:45
3 450 Kč
Prodávající

Popis

>> Tentokrát s vyhlášenou budapešťskou tržnicí.
zájezd č. 500

Kam na podzim? Přece do slovenských a maďarských termálních lázní. Ty se poslední dobou stávají častým podzimním cílem českých turistů. Relaxační a léčebné pobyty jsou každým rokem populárnější. Slovensko láká především tím, že zde není jazyková bariéra a ceny jsou na celkem dobré úrovni.


Program:

1.den: odjezd v ranních hodinách, možnost nástupu i v Brně. Předpokládaný příjezd do 14.00 hodin. VEĽKÝ MEDER - termální prameny vyvěrají z hloubky 1500 m o teplotě až 76,5°C. Příznivě působí na kloubní poruchy, nemoci páteře, svalů a na celkovou regeneraci organismu. Rekonstruovaný moderní areál poskytuje služby ve svém krytém nebo kombinovaném bazénu s teplotou vody 32 až 37°C. K dispozici rodinný zábavní bazén s atraktivní Vodní věží. Bazény můžete využívat až do 21.00 hodin.

2.den: GYÖR - historické město čtyř řek s krásným barokním jádrem. Město bylo sídlem biskupa a svědkem korunovací maďarských králů, dodnes je chráněno hradbami. Moderní termální bezchlorové lázně byly otevřeny v roce 2003, když kronikáři zaznamenali léčivé účinky již ve středověku. Alkalická, hydrogen-uhličitanová, 67°C teplá voda s vyšším obsahem jodidu tryská z hloubky dva tisíce metrů. K dispozici jsou vnitřní i venkovní bazény s léčivou vodou, vnitřní i venkovní rekreační a plavecké bazény (vířivky, tobogány, vodopády, kruhové proudy) s vodou teplou 29 až 37°C. Samoobslužná restaurace nabízí místní speciality.

3.den: BUDAPEŠŤ * královna Dunaje. Budapešť je jediným hlavním městem na světě, které se může pyšnit více než 80 vřídly a termálními prameny. Dopoledne prohlídka historické části města. VELKÁ TRŽNICE (Vásárcsarnok) - možnost nákupu ve vyhlášené tržnici, kde seženete vše od značkových oděvů po tokajské víno a klobásy. SZÉCHENYI - odpoledne pobyt v secesních termálních lázních. Vnitřní léčivé i venkovní termální bazény s vodou teplou 28 až 40°C, saunou a rychlou vodou.

4.den: VEĽKÝ MEDER - dopoledne koupání. GABČÍKOVO - krátká zastávka u vodního díla. V odpoledních hodinách odjezd, návrat do 20.00 hodin.



Ubytování: penzion ve Veľkém Mederu.

Stravování: k dispozici kuchyňky. Večeře individuálně v restauracích. Možnost objednání sterilovaných jídel v CK.

Cena: 3 450,-/3 300,- Kč.

V ceně je zahrnuta: přeprava, 3x ubytování a průvodce.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Slovensko
Turistický region
Jížní Slovensko
Druh zájezdu
pobyt v lázních, zdravotní pobyt
Druh ubytování
pension
Stravování
bez stravy
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Termín zájezdu - od
27.10.2016
Termín zájezdu - do
30.10.2016
Název letoviska / místa
VEĽKÝ MEDER
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
penzion ve Veľkém Mederu
Popis ubytovacího zařízení

SLOVENSKÉ A MAĎARSKÉ TERMÁLY

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!