Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Dovolená Rhodos - Září
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Dovolená Rhodos - Září

Hlavní město Praha
3. 8. 2020 - 13:14
30 000 Kč
Prodávající

Popis

Přenecham (ze zdravotnich důvodů) dovolenou na Rhodosu - Faliraki pro 2 osoby, letecky
7.9.- 14.9.,Blue Sea Beach Resort, Ultra All inclusive, pokoj Superior s výhledem na moře, super hotel a kuchyně, krasná zahrada, pláž a koupání
Cena 30 tis Kč z původních 51 000 Kč.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Řecko
Turistický region
Rhodos
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
****
Stravování
all inclusive
Doprava
letecky
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
07.09.2020
Termín zájezdu - do
14.09.2020
Název letoviska / místa
Rhodos Faliraki
Popis letoviska / místa
Faliraki a cca 12 km od letiště a zároveň od hlavního města. Autobusová doprava do hl. města i po celém ostrově. Obchody, restaurace a bary , v blízkosti Aqua park.
Název ubytovacího zařízení
HOTEL BLUE SEA BEACH RESORT
Popis ubytovacího zařízení
Hotelový komplex 4*,se nachází v hotelové zóně cca 2 km od centra střediska Faliraki a cca 12 km od letiště; obchody, restaurace a bary cca 50 m od hotelu, autobusová zastávka cca 30 m od hotelu. Veřejná písčitá pláž Faliraki s pozvolným vstupem do moře, oceněná certifikátem Modrá vlajka, se nachází přímo u hotelu slunečníky, lehátka a osušky zdarma. Vstupní hala, recepce, výtahy, hlavní restaurace, lobby bar, bar u bazénu a na pláži, minimarket, konferenční místnost, WiFi v areálu hotelu zdarma. 2 bazény, 2 dětské bazény; slunečníky, lehátka a osušky u bazénu zdarma. Pokoje superior s výhledem na moře mají vlastní příslušenství (koupelna/sprcha, vysoušeč vlasů, WC), klimatizaci, SAT/TV, WiFi, chladničku, telefon, trezor a balkon s výhledem na moře. All inclusive zahrnuje snídaně (7:00-10:00), obědy (12:30-14:30) a večeře (18:30-21:30) formou bufetu, lehké občerstvení během dne, kávu, čaj, nealkoholické a vybrané alkoholické nápoje místní výroby (10:00-23:00) v místech a časech určených hotelem. Tenisový kurt, squash, basketbalové a fotbalové hřiště, plážový volejbal, stolní tenis, dětské hřiště a herna, miniclub, animační programy pro děti a dospělé, wellness centrum - sauna, vířivka, posilovna; za poplatek kulečník, krytý bazén.

Dovolená Rhodos - Září

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marie Štíchová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!