Home Zájezdy, dovolená Zájezdy ŘECKO-KORFU letecky 9 990,- Kč (12 dní) !!!
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

ŘECKO-KORFU letecky 9 990,- Kč (12 dní) !!!

Hlavní město Praha
10. 8. 2020 - 10:46
9 990 Kč
Prodávající

Popis

LAST MINUTE ŘECKO - ostrov KORFU - městečko Perivoli / studia Maltas s kuchyňkou, vlastním sociálním zařízením a balkónem či terasou / letecky 12.08.-23.08.2020 (12 dní/11 nocí). CENA: 9 990,- Kč/os. (původně 12 890,-Kč). Zájezd pořádá CK TRAVEL SPORT (30 let zkušeností v oboru)!

____________________________________________
Cena zahrnuje:
► leteckou dopravu Praha – Corfu (Kerkyra) a zpět,
► letištní a bezpečnostní taxy včetně palivového příplatku,
► transfery z/na letiště na Korfu,
► ubytování ve studiích s kuchyňkou,
► služby českého delegáta,
► pojištění CK proti úpadku

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Řecko
Turistický region
Korfu
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
apartmán
Doprava
letecky
Délka zájezdu
10-14 dní
Termín zájezdu - od
12.08.2020
Termín zájezdu - do
23.08.2020
Název letoviska / místa
ostrov Korfu - Perivoli
Popis letoviska / místa
Korfu- věčně zelený ostrov byl navštěvován zámožnými aristokraty již v 19. stol. Poslední rakouská císařovna Sisi si zde postavila letní zámeček Achileon, ve kterém s přestávkami prožila několik let. Ostrov je proslulý nejen historickými památkami, ale především svojí florou, nádhernými písčitými plážemi a stabilně teplým podnebím od května do listopadu. Pro tyto svoje krásy je vyhledáván turisty, kteří chtějí prožít klidnou a prosluněnou dovolenou u průzračně modrého moře. Města, malebné vesničky, moře, lidé, všechno na Korfu má zvláštní půvab, který způsobuje, že se návštěvníci rádi na tento ostrov vracejí. Rekreační středisko Maltas – Perivoli, které Vám nabízíme, leží na západním pobřeží jižního cípu ostrova. Pro pohodlí si klienti CK Travel sportu mohou se slevou zaplatit na pláži lehátka se slunečníkem. V místě pobytu je samoobsluha s potravinami, ovocem, zeleninou a drogerií. Přímo na pláži můžete zakoupit sportovní potřeby. Ve středisku Maltas připojení k internetové síti Wi-Fi zdarma. Děti mohou využít malé hřiště s houpačkami či v restauraci Maltas billiard. Pobřeží je vhodné pro procházky, lze dojít i k nedalekému městečku Sv.Jiří. Nechybí zde typické řecké taverny, kde můžete ochutnat balkánské speciality a často se zde pořádají řecké taneční večery (vstup zdarma). Pláž je dlouhá, prostorná a není přeplněna jak tomu bývá u běžných evropských destinací. V místě pobytu možnost pronájmu kola, automobilu či motorky (blížší info na místě u delegáta).
Název ubytovacího zařízení
studia MALTAS
Popis ubytovacího zařízení
Ve 2–4 lůžkových studiích, které jsou vybaveny mini kuchyňkou se základním vybavením, lednicí, vařičem, vlastním sociálním zařízením, balkonem nebo předzahrádkou. Vzdálenost od moře 400–550 m. Pohodlnou chůzí po asfaltové cestě se dostanete od ubytování k moři za cca 7-10 min.

ŘECKO-KORFU letecky 9 990,- Kč (12 dní) !!!

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lenka Podrabská
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!