Home Zájezdy, dovolená Zájezdy LANOVKY V SOLNÉ KOMOŘE - lanovky v ceně
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

LANOVKY V SOLNÉ KOMOŘE - lanovky v ceně

Celá ČR
4. 3. 2019 - 19:21
8 650 Kč
Prodávající

Popis

Všechny lanovky jsou již v ceně.

Turistický zájezd do oblasti Solné komory a masivu Dachsteinu. Čekají vás jezera s průzračně čistou vodou, zelené louky a vápencové skály. V ceně je jízdné lanovkami na všechny čtyři vrcholy uvedené v programu s krásnými vyhlídkami na jezera a silnice Loserpanoramastrasse.

Program
1. den: odjezd v ranních hodinách, možnost nástupu i v jižních Čechách. Přesun do Rakouska. GMUNDEN – lanovkou na vrchol GRÜNBERG 984 m – vycházka na návrší Hochaschir 981 m. Panoramatický výhled na město Gmunden, jezero Traunsee a strmé skalní vrcholky dlouhého pohoří Höllengebirge. ORTH – zámeček na jezeře Traunsee je spojen s pevninou mostem dlouhým 123 metrů.
2. den: OBERTRAUN – lanovkou na vrchol KRIPPENSTEIN 2061 m. Lehká túra na vyhlídkovou plošinu 5 Fingers (5 prstů). Na každém z prstů si můžete vyzkoušet svoji odvahu, projít se nad propastí a vychutnat si úchvatný pohled na Hallstattské jezero. Výhledy na masiv Dachsteinu a Hallstattské jezero. HALLSTATT – zastávka v půvabném rekreačním středisku, které leží u jezera Hallstätter See. Městečko je zapsáno na Seznamu kulturního dědictví UNESCO.
3. den: GOSAUTAL – lanovkou na vrchol ZWIESELALM 1535 m. Lehké túry po loukách okolo salaší s možností občerstvení. Výhledy na průzračné jezero Gosausee, kamennou stěnu Gosaukamm s vrcholem Bischofsmütze. Odpoledne okružní hodinová procházka kolem jezera Gosausee.
4. den: AUSSEERLAND – štýrská část Solné komory. Výjezd po panoramatické silnici na náhorní plošinu Loser s výhledem na Dachstein a hory Totes Gebirge. Lehká túra kolem jezera Augstsee. Odpoledne zastávka u nejkrásnějších jezer v této oblasti. Křišťálově čisté jezero Altaussee se nachází na úpatí Loseru uprostřed í horské scenérie. Jezero Grundlsee je obklopeno majestátním horským masivem Totes Gebirge.
5. den: EBENSEE – lanovkou na vrchol FEUERKOGEL 1400 m. Lehká túra Alberfeldkogel 1601 m k Evropskému kříži, který v sobě ukrývá 1 kámen z každé země Evropské unie. Panoramatické výhledy na jezero Traunsee a pohoří Höllengebirge. V odpoledních hodinách odjezd, návrat do 22.00 hodin.¨

Ubytování: hotel, dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím.
Stravování: snídaně. Možnost dokoupení večeří za celkovou cenu 1 280,- Kč.
V ceně je zahrnuta: přeprava, mýto na Loserpanoramastrasse, 4x ubytování, 4x snídaně, jízdné lanovkami a průvodce. Sleva pro děti do 15 let 1 350,- Kč

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Rakousko
Turistický region
Horní Rakousy
Druh zájezdu
sportovní zájezd
Druh ubytování
hotel
Stravování
snídaně
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Termín zájezdu - od
21.08.2019
Termín zájezdu - do
25.08.2019
Název letoviska / místa
Solná komora
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
hotel
Popis ubytovacího zařízení

LANOVKY V SOLNÉ KOMOŘE - lanovky v ceně

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!