Home Zájezdy, dovolená Zájezdy SVĚT KŘIŠŤÁLOVÝCH VODOPÁDŮ - lanovky v ceně
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

SVĚT KŘIŠŤÁLOVÝCH VODOPÁDŮ - lanovky v ceně

Celá ČR
17. 11. 2020 - 23:14
9 950 Kč
Prodávající

Popis

Zájezd se slevovou kartou do Stubaiských Alp.
Ochutnáte domácí speciality.

Zájezd do krásných rakouských hor rozkládajících se jižně od Innsbrucku, západně od dálnice vedoucí Brennerským průsmykem. Stubaiské Alpy jsou pro nás poměrně odlehlá oblast, která však uchvátí každého návštěvníka svojí nevšední rozmanitostí a krásou. S kartou Stubai Supercard můžete zdarma navštívit různé přírodní zajímavosti a lanovky ve Stubaiském údolí v Tyrolsku.

Program:
1. den: odjezd v ranních hodinách, možnost nástupu i v západních Čechách. Přesun do Tyrolska. WATTENS - křišťálový svět Swarovski, křišťálová stěna z 12 tun křišťálového skla, největší křišťál na světě.
2. den: MIEDERS 953 m – kabinkovou lanovkou na vrchol Koppeneck 1600 m. MARIA-WALDRAST – přes lesy a pastviny pěšky na nejvýše položené poutní místo v Evropě s pověstným léčivým pramenem a klášterní restaurací, návrat lanovkou nebo bobovou dráhou do údolí. MISCHBACH – WASSERFALL – vycházka k vodopádu padajícímu do údolí z výšky 100 metrů téměř volným pádem.
3. den: STUBAISKÝ LEDOVEC – výjezd kabinkovou lanovkou do výšky 3210 m. TOP OF TYROL – vyhlídková terasa, panoramatický výhled na 109 vrcholů, vycházka k ledovci. EISGROTTE – možnost návštěvy ledovcové jeskyně. DRESDNER HÜTTE – vycházka okolo vodopádu u nejstarší turistické chaty v údolí. GRAWA-WASSERFALL – vycházka podél říčky Ruetz k nejširšímu vodopádu ve Východních Alpách.
4. den: NEUSTIFT – kabinkovou lanovkou Panoramabahn Elfer k Bergrestaurant Agrar 1 790 m. Od největších průchozích slunečních hodin v Alpách vycházka s výhledy do údolí Stubaital a Pinnistal dle zdatnosti účastníků. Zdatnější účastníci výstup na Elferturm 2495 m připomínající jižněji ležící Dolomity a po Panoramweg okolo chaty Elferhütte zpět.
5. den: FULPMES – lanovkou Kreuzjochbahn do výšky 2136 m. STUBAIBLICK – nenáročný výstup k vyhlídkové plošině a naučný okruh věnovaný alpské flóře, pěšky do mezistanice kolem chaty Schlickeralm, lze krátit lanovkou. Zdatnější účastníci hřebenová túra k chatě Starkenburgerhütte 2229 m. Odpoledne jízda Stubaiskou nostalgickou železnicí do Innsbrucku. INNSBRUCK – podvečerní prohlídka hlavního tyrolského města. Ve večerních hodinách odjezd, noční přesun.
6. den: návrat v ranních hodinách.

Ubytování: horský penzion, dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím.
Stravování: polopenze. Ochutnáte domácí speciality vyrobené přímo v místě ubytovaní.
V ceně je zahrnuta: přeprava, slevová karta Stubai Supercard, 4x ubytování, 4x polopenze a průvodce.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Rakousko
Turistický region
Stubaital
Druh zájezdu
sportovní zájezd
Druh ubytování
pension
Stravování
polopenze
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Termín zájezdu - od
11.08.2021
Termín zájezdu - do
16.08.2021
Název letoviska / místa
Neustift im Stubaital
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
Alpengasthof Baerenbad
Popis ubytovacího zařízení

SVĚT KŘIŠŤÁLOVÝCH VODOPÁDŮ - lanovky v ceně

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!