Home Zájezdy, dovolená Zájezdy PUTOVÁNÍ SE SALZBURSKOU KARTOU
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

PUTOVÁNÍ SE SALZBURSKOU KARTOU

Celá ČR
15. 6. 2019 - 13:19
11 950 Kč
Prodávající

Popis

Lanovkami za kruhovými výhledy.

Poznávací zájezd s vycházkami, případně s lehkou turistikou, se slevovou Salzburskou kartou. Tento zájezd navazuje na zájezd se slevovou Salzburskou kartou s ubytováním v Thumersbachu u Zell am See. V celé oblasti se nachází nespočet různých lanovek. Nezapomeňte na plavky. V ceně zájezdu je jízdné všemi lanovkami a vstupné do pamětihodností podle uvedeného programu.

Program
1. den: odjezd v ranních hodinách, možnost nástupu i v jižních Čechách. Přesun do Rakouska. ST. GILGEN 546 m – lázeňské město ležící na okraji jezera Wolfgangsee. ZWÖLFERHORN SEILBAHN – kabinkovou lanovkou na Zwölferhorn 1476 m. Lanovka stoupající vzhůru nabízí nezapomenutelné pohledy nejen na sedm jezer, ale i na masiv Dachsteinu. Od horní stanice můžete podniknout malou vycházku. POSTALM – výjezd mýtnou silnicí do sportovního střediska. Okolí Postalmu je největší rakouskou selskou oblastí a druhou největší alpskou náhorní rovinou v Evropě.
2. den: GOSAU 932 m – malebná rekreační obec. GOSAUKAMMBAHN – kabinkovou lanovkou na Zwieselalm 1480 m. Výhled na Dachsteinský ledovec, jezero Gosausee, skalní hřeben Gosaukamm a Tennengebirge. Vycházka na Jabloneckou chatu. GOSAUSEE – vycházka podle romantického jezera. ABTENAU – rekreační obec. KARKOGELKOMBIBAHN – výlet kabinkovou lanovkou, pěkné výhledy. Zpět dolů lanovkou nebo letní bobovou dráhou. LAMMEKLAMM – vycházka soutěskou.
3. den: OBERTAUERN – horské sedlo, sportovní středisko. GRÜNWALDKOPFBAHN – čtyřsedačkovou lanovkou na hřeben Radstadtských Taur do výšky 2000 m. Pěkný výhled, možnost vycházky. MAUTERNDORF – prohlídka středověkého hradu s bohatou expozicí. Hrad byl kdysi obávaným státním vězením, zajímavé obytné komnaty biskupů. GROSSECKBAHN – moderní kabinkovou lanovkou. Vycházka podle zdatnosti jednotlivých účastníků.
4. den: HOHENWERFEN – vycházka na rozsáhlý hrad. Pěkný výhled do údolí i na okolní hory. ALPENDORF – výlet kabinkovou lanovkou. Panoramatické výhledy na Vysoké Taury. GIPFELBAHN FULSECK – výlet kabinkovou lanovkou, výhledy na Vysoké Taury. GASTEIN – ALPENTHERME – podvečerní pobyt v termálních lázních, bazény s teplotou vody 24 až 34ºC. Výhledy na okolní hory.
5. den: FLACHAU – lyžařské sportovní středisko v rámci areálu SKI AMADÉ. STARTJET BAHN – výlet lanovkou na Kogalm 1900 m. Možnost vycházky. WAGRAIN 838 m – malebná obec s mnoha starými domy. Přírodní krásy a pohostinnost místních obyvatel se zde snoubí s čistou vodou a svěžím horským vzduchem. Na místním hřbitově je pohřben J. Mohr, autor textu vánoční písně Tichá noc. GRAFENBERGBAHN – kabinkovou lanovkou na Grafenberg 1708 m. Výhled na Radstädterské Alpy. V rekreačním středisku je krytý i venkovní bazén.
6. den: SALZBURGER FREILICHTMUZEUM – rozsáhlý skanzen se 60 stavbami z celého Salzburska. SALZBURG * prohlídka památek. HOHENSALZBURG – pevnost, zajímavá expozice, výhledy na město. REZIDENCE – nádherné zdobené interiéry. MOZARTŮV RODNÝ DŮM – prohlídka muzea. SALZBURG SCHIFF FAHRT – lodní výlet po řece Salzach. V případě zájmu přírodopisné muzeum, či jiné pamětihodnosti na Salzburskou kartu zdarma. Ve večerních hodinách odjezd, noční přesun.
7. den: návrat v ranních hodinách.

Ubytování: hotel v letovisku Eben in Pongau, dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím.
Stravování: polopenze.
V ceně je zahrnuta: přeprava, 5x ubytování, 5x polopenze, slevová „Salzburská karta“ a průvodce. Speciální sleva pro děti do 15 let 1 300,- Kč.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Rakousko
Turistický region
Salcbursko
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Stravování
polopenze
Doprava
autobus
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
16.07.2019
Termín zájezdu - do
22.07.2019
Název letoviska / místa
Eben in Pongau
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
hotel
Popis ubytovacího zařízení

PUTOVÁNÍ SE SALZBURSKOU KARTOU

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!