Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Rakouské adventní zájezdy
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Rakouské adventní zájezdy

Celá ČR
24. 10. 2018 - 14:24

Popis

Rakousko, snadno dostupná země s nesčetnými atrakcemi pro turisty - milovníky umění, přírodních krás i lázní - se v čase adventu stává skutečně pohádkovým světem. Průvody pekelných bytostí s koňskými povozy a fantastickými maskami, živí andílci, mechanické betlémy, perníkové chaloupky, jezerní hladiny, v níž se zrcadlí magická světla, fasády domů proměněné v adventní kalendáře, ledové jesličky: nic z toho nebude chybět v nabídce adventních zájezdů.

Adventní zájezdy vás zavedou na nádherné adventní trhy ve velkých městech, kde najdete tradiční suvenýry, jesličky, vůně svařáčků, poznáte advent na nádvoří zámků a klášterů, vinné sklepy a četné termální lázně s vodními atrakcemi a luxusním světem saun - Geinberg a jeho Karibská laguna, lázně Aqua Dome, údolí horkých pramenů Gastein , císařská lázeňská letoviska Bad Ischl a lázně Baden, Bad Schallerbach a jeho fantastické aquaparky.

Na adventních zájezdech můžete poznat vyzdobenou Vídeň a přitom navštívit i některé z muzeí či galerií, krásná městečka Solné komory i adventní Salcburk, Štýrsko s atraktivním adventem v Mariazellu i Štýrském Hradci , opravdová vánoční města Štýr a Wels nebo idylické Tyrolsko v srdci zasněžených Alp. Ať už dáte mezi adventními zájezdy přednost čemukoli, čeká vás příjemný víkend naplněný skvělými zážitky!

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Rakousko
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
***
Stravování
snídaně
Doprava
autobus
Délka zájezdu
1-2 dny
Termín zájezdu - od
24.11.2018
Termín zájezdu - do
16.11.2018
Název letoviska / místa
Rakousko
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
Hotel
Popis ubytovacího zařízení

Rakouské adventní zájezdy

Zavřít Zavřít
Prodávající
GEOPS – cestovní kancelář,s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!