Home Zájezdy, dovolená Zájezdy KITZBÜLSKÉ ALPY LANOVKAMI
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

KITZBÜLSKÉ ALPY LANOVKAMI

Celá ČR
26. 3. 2016 - 13:33
7 250 Kč
Prodávající

Popis

Nejkrásnější výhledy na 70 třítisícovek.
Šetřete svoje klouby, jezděte lanovkou.
zájezd č. 270

Poznávací zájezd s lehkou pěší turistikou. Putování, vhodné i pro děti a seniory, se slevovou kartou " Sommer Card Kitzbüheler Alpen", která je již v ceně zájezdu. Denně vás čekají dvě až tři cesty lanovkami v nádherné alpské přírodě s úchvatnými výhledy nejen na Kitzbülské Alpy, ale i na blízké pohoří Kaiser Gebirge, Vysoké Taury a Zillertalské Alpy. Objevte nová místa s nádhernými výhledy a kouzelná zákoutí k odpočinku a načerpání nových sil. Navštívíte místa, která si vybrali i tvůrci nových příběhů televizního seriálu Doktor z hor. V ceně zájezdu je jízdné všemi lanovkami podle uvedeného programu.


Program:
1.den: odjezd v ranních hodinách, možnost nástupu i v Plzni. Přesun do Rakouska. SÖLL 703 m - kabinkovou lanovkou GONDELBAHN na Hohe Salve 1827 m. V mezistanici Hexenwasser jsou atrakce věnované kouzlu vody a vodním hrám. Na vrcholu Hohe Salve se nachází nejvýše položený kostel v Rakousku, který je zasvěcený sv. Janu Křtiteli. Návrat lanovkou SALVENBAHN dolů do Hopfgartenu im Brixental 622 m. HOHE SALVE - vyhlídkový vrchol ve středu Kitzbülských Alp. Výhledy na skalnaté pohoří Wilder Kaiser. WILDER KAISER - atraktivní pohoří s rozeklaným vápencovým hřebenem.

2.den: WESTENDORF 783 m - kabinkovou lanovkou ALPENROSENBAHN na Talkaser 1770 m. Lehká vyhlídková túra na vrchol Guggenkögel 1886 m. GUGGENKÖGEL - od vrcholového kříže velkolepý výhled. Výlet, který stojí za to. Zážitkový svět Alpinolino o tyrolských horách a jeho flóře a fauně. Zpět do údolí lanovkou. KIRCHBERG IN TIROL 810 m - kabinkovou lanovkou FLECKALMBAHN na Ehrenbachhöhe 1800 m. Pěší túra k horní stanici lanovky HAHNENKAMMBAHN a lanovkou dolů do Kitzbühelu. HAHNENKAMM - název vrcholu, ale také jednoho z nejnáročnějších sjezdů alpského lyžování. Postavíte se na místo startu sjezdu a uvidíte nejstrmější místo sjezdu se sklonem 85 %. KITZBÜHEL - nejstarší tyrolské sportovní středisko, malebné historické jádro.

3.den: AUFFACH 869 m - kabinkovou lanovkou SCHATZBERGBAHN na vrchol Schatzberg 1898 m. Lehká túra či vycházka. Zpět do údolí stejnou lanovkou. SCHATZBERG - romantický vrchol s pěknými výhledy na Kitzbülské a Zillertálské Alpy a vrcholy Vysokých Taur. WILDSCHÖNAU - jedno z nejkrásnějších tyrolských údolí s malebnými horskými loukami a rázovitými vesnicemi. BRIXEN IM THALE - kabinovou lanovkou GONDELBAHN HOCHBRIXEN k horskému jezeru FILZALMSEE 1300 m. U jezera zážitkový svět věnovaný obru. Můžete zkusit Kneippovu vodoléčbu, procházku a obklady rašelinou a stezku pro bosé nohy. ST. JAKOB IN HAUS - sedačkovou lanovkou BERGBAHN PILLERSEE na vrchol BUCHENSTEINWAND 1456 m. Od roku 2014 je na vrcholu architektonicky zajímavá rozhledna - Jakubský kříž (Jakobskreuz) s výhledem ze všech čtyř ramen kříže. Originální a jedinečná stavba, která stojí za vidění. Zpět do údolí Pillersee stejnou lanovkou.

4.den: KITZBÜHEL 800 m - kabinkovou lanovkou HORNGIPFELBAHN na vrchol KITZBÜHELER HORN 1996 m. Několik lehkých túr po vrcholu nabízejícím krásné panoramatickými výhledy. Při cestě vyřezávaná alpská fauna (svišť, orel, kamzík,...). Při sestupu na Alpenhaus 1670 m stojí za prohlídku botanická zahrada - Alpenblumengarten, považovaná za "nejkrásnější zahrádku Evropy" s kolekcí asi 120 druhů alpských rostlin. KITZBÜHELER HORN - s typickou 102 m vysokou stavbou vysílače patří k nejvýznamnějším vyhlídkovým vrcholům pohoří Kitzbüheler Alpen. Výhled na sjezdovku Hahnenkamm a skalnaté pohoří Wilder Kaiser. ELLMAU 820 m - kabinovou lanovkou na vrchol HARTKAISER 1555 m. Na vrcholu Vás čeká zážitkový svět žabáka "Ellmiho" s botanickou a zoologickou zahradou. Lehká procházka vede přes muzeum kamene v přírodě, dřevěný hrad s rozhlednou a okolo různých dřevěných výtvorů. Zpět do údolí stejnou lanovkou. V odpoledních hodinách se budete pohybovat v místě, kde byl natáčen seriál Doktor z hor II. V podvečerních hodinách odjezd a následná procházka městem KUFSTEIN - "perla Tyrolska". Městu nad řekou Inn vévodí mohutná pevnost a v její jedné věži jsou největší venkovní varhany na světě. Noční přesun.

5.den: návrat v ranních hodinách.

Ubytování: hotel.
Stravování: snídaně. Možnost dokoupení večeří za celkovou cenu 930,- Kč.
Cena: 7 250,-/6 900,- Kč.
V ceně je zahrnuta: přeprava, 3x ubytování, 3x snídaně, slevová karta "Sommer Card Kitzbüheler Alpen" a průvodce. Speciální sleva pro děti do 15 let 1 200,- Kč.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Rakousko
Turistický region
Tyrolsko
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Stravování
snídaně
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Termín zájezdu - od
16.07.2016
Termín zájezdu - do
20.07.2016
Název letoviska / místa
KITZBÜLSKÉ ALPY
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
hotel
Popis ubytovacího zařízení

KITZBÜLSKÉ ALPY LANOVKAMI

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!