Home Zájezdy, dovolená Zájezdy LANOVKY S KORUTANSKOU KARTOU
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

LANOVKY S KORUTANSKOU KARTOU

Celá ČR
16. 5. 2016 - 21:31
7 950 Kč
Prodávající

Popis

Se slevovou kartou ušetříte.
zájezd č. 200

Nabízíme velmi zajímavou dovolenou v Korutanech s pěší turistikou a především s poznávacím programem. Je zde mnoho přírodních krás i hodně historických památek. Pomocí lanovek a mýtných vysokohorských silnic se dostanete na nejkrásnější vyhlídkové vrcholy. Program může být upraven s ohledem na zařazená místa v Korutanské kartě 2016. V ceně je veškeré vstupné, jízdné lodí a lanovkami uvedené v programu.


Program:

1.den: odjezd v odpoledních hodinách, možnost nástupu i v jižních Čechách. Nocleh v jižních Čechách.

2.den: NOCKGEBIET - jízda po mýtné vysokohorské panoramatické silnici Nockalmstrasse, která je dlouhá 34 km. TURRACHER HÖHE - kabinkovou lanovkou do výšky 2200 m, vycházka na vrchol Rinsennock 2334 m. Panoramatický výhled od korutanských jezer přes Taury po Schladmingské Taury. WÖLLANER NOCK - výlet lanovkou a vycházka na vrchol s kruhovým výhledem.

3.den: DREILÄNDERECK - sedačkovou lanovkou na pohraniční vrchol. Vynikající výhled na panorama Julských Alp, vycházka. VILLACH - krátká prohlídka centra města, výstup na městskou vyhlídkovou věž. VILLACHER ALPE - jízda vyhlídkovou silnicí do výšky 1733 m. Lehká túra, alpské louky, výhledy na Julské Alpy a Karavanky.

4.den: PYRAMIDENKOGEL - výjezd k jedné z nejlepších korutanských rozhleden, kruhový rozhled. WÖRTHER SEE - největší jezero v Korutanech, projížďka lodí po jezeře. MARIA VÖRTH - malebná obec na skalnatém poloostrově, farní kostel. MINIMUNDUS - miniaturní svět, nejvýznamnější stavby z celého světa. Sleva na vstupném pouze 50%.

5.den: LANDSKRON - rozsáhlý hrad. GERLITZEN - výlet lanovkou na vyhlídkový vrchol ležící přímo nad jezerem Ossiacher See. OSSIACHER SEE - vyhlídková jízda lodí po jezeře. OSSIACH - klimatické lázně, benediktinský klášter.

6.den: GOLDECK - lanovkou Spittal - Goldeck 2059 m, vycházka na vrchol 2139 m. Kruhový výhled na korutanská jezera. SPITTAL - krátká prohlídka starého města. PORCIA - zámek, prohlídka rozsáhlé národopisné expozice. REISSECK GRUPPE - horskou dráhou na Berghotel Reisseck 2250 m. Vycházka s ohledem na zdatnost jednotlivých účastníků. Odjezd ve večerních hodinách, noční přesun.

7.den: návrat v ranních hodinách.

Ubytování: 1x vysokoškolské koleje v jižních Čechách, 4x hotel v Rakousku.
Stravování: snídaně. Možnost dokoupení večeře za celkovou cenu 1 240,- Kč.
Cena: 7 950,-/7 600,- Kč.
V ceně je zahrnuta: přeprava, 5x ubytování, 4x snídaně, slevová "Korutanská karta" a průvodce. Speciální sleva pro děti do 15 let 1 200,- Kč.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Rakousko
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Stravování
snídaně
Doprava
autobus
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
01.07.2016
Termín zájezdu - do
07.07.2016
Název letoviska / místa
Korutany
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
1x koleje, 4x hotel
Popis ubytovacího zařízení

LANOVKY S KORUTANSKOU KARTOU

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!