Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Nejlevnější MADEIRA, Hotel DOM PEDRO GARAJAU,LAST MINUTE TIP
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nejlevnější MADEIRA, Hotel DOM PEDRO GARAJAU,LAST MINUTE TIP

Celá ČR
21. 3. 2019 - 12:16
16 190 Kč
Prodávající

Popis

Popis
Poloha
Hotel leží v krásné zahradě v klidné oblasti na jižním pobřeží ostrova Madeira ve vesničce Garajau.Nedaleko hotelu je národní park a podmořská rezervace. V Garajau se nachází socha Ježíše "Cristo Rei", odkud vede lanovka dolů na malou kamenitou pláž. Naproti hotelu je obchod a v blízkosti restaurace a kavárna.
Vybavení
Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie skládající se ze 6 budov. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, lobby bar, venkovní bar, obchod, čistírna, TV místnost, internetové připojení (WiFi v prostorech recepce zdarma).
Pokoje
Jednoduše zařízené pokoje s vlastním socicálním zařízením, telefonem, TV se satelitním příjmem, balkónem. Možnost jedné přistýlky.
Sport
Dva venkovní bazény, krytý bazén, volejbal, badminton stolní tenis.
Děti
Bazén, miniklub.
Pláž
Oblázková pláž je vzdálena 1 km od hotelu.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Portugalsko
Turistický region
Madeira
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
***
Doprava
letecky
Délka zájezdu
více než 21 dní
Termín zájezdu - od
13.05.2019
Termín zájezdu - do
30.10.2019
Název letoviska / místa
, Portugalsko, Madeira, Canico
Popis letoviska / místa
Poloha Hotel leží v krásné zahradě v klidné oblasti na jižním pobřeží ostrova Madeira ve vesničce Garajau.Nedaleko hotelu je národní park a podmořská rezervace. V Garajau se nachází socha Ježíše "Cristo Rei", odkud vede lanovka dolů na malou kamenitou pláž. Naproti hotelu je obchod a v blízkosti restaurace a kavárna.
Název ubytovacího zařízení
HOTEL DOM PEDRO GARAJAU 3*
Popis ubytovacího zařízení
Ubytování Celková kapacita: 282 pokoje rozmístěné ve třípatrových budovách v tropické zahradě. Základní vybavení: satelitní TV, telefon, trezor (za poplatek), centrální vytápění, balkon. Kategorie: * standard twin pokoje (oddělená lůžka) – cca 20m2, v některých pokojích lze přistýlka, * apartmán - má obývací pokoj, ložnici a kuchyňku Poloha Poloha: v klidné oblasti na jižním pobřeží ve vesničce Garajau mezi Funchalem a Caniço cca 12 km od letiště. Pláž: skalistá, přístup do moře cca 1 km Ubytování Celková kapacita: 282 pokoje rozmístěné ve třípatrových budovách v tropické zahradě. Základní vybavení: satelitní TV, telefon, trezor (za poplatek), centrální vytápění, balkon. Kategorie: * standard twin pokoje (oddělená lůžka) – cca 20m2, v některých pokojích lze přistýlka, * apartmán - má obývací pokoj, ložnici a kuchyňku Vybavení Zdarma: venkovní bazén se sluneční terasou (lehátka k dispozici), dětské brouzdaliště, vnitřní vyhřívaný bazén, stolní tenis. Za poplatek: připojení k internetu v hotelové lobby. Zábava a animace: - Další: čistírna, herna, televizní místnost, dětský klub, obchod se suvenýry, hotel půjčuje vybavení k volejbalu, badmintonu Stravování V ceně: snídaně formou kontinentálního bufetu (káva, mléko, čaj, 2 druhy chleba, 2 druhy džemu, med, šunka, sýr, ovoce a 2 druhy džusů). Lze za příplatek: možnost polopenze ve dvou restauracích v blízkosti hotelu. Restaurace a bary: snídaňová restaurace, vnitřní bar, bar u bazénu

Nejlevnější MADEIRA, Hotel DOM PEDRO GARAJAU,LAST MINUTE TIP

Zavřít Zavřít
Prodávající
Olga Holubová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!