Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Aktivní dovolená na plachetnici
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Aktivní dovolená na plachetnici

Zahraničí
15. 7. 2016 - 10:46
28 000 Kč
Prodávající

Popis

Zažijte s Tomášem Kůdelou 16 denní plavbu Atlantským oceánem od Azorských ostrovů do Portugalska. Plavba je vhodná pro jachtaře i nejachtaře, kteří se chtějí stát členy posádky. Cílem je plavba sama, každodenní střídání dne a noci, východů a západů Slunce, pohled na nekonečnou vodní hladinu.

Co se naučíte:
Samostatně řídit loď pod plachtami. Základy astronavigace se sextantem. Plout po větru i křižovat proti větru. Důvěřovat sami sobě i na širém oceánu. Orientovat se v námořních mapách. Používat moderní navigační přístroje.

Co plavbou získáte:
Poznáte mnoho tváří moře.
Poznáte sami sebe.
Získáte důvěru ve své schopnosti.
Plně vypnete z rutiny každodenního života.
Dokonale zrelaxujete.
Ponoříte se do odvěkého rytmu života tím, že vypnete.

Na mých plavbách sami řídíte loď, sami navigujete. Postupně zůstanete na směnách sami a zcela samostatně povedete loď a to jak ve dne tak i v noci.Nebojte se, postupně Vás do všeho zasvětím a jednotlivými kroky Vás provedu.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Portugalsko
Turistický region
Lisabon
Druh zájezdu
plavba na lodi
Druh ubytování
jiný
Stravování
bez stravy
Doprava
vlastní
Délka zájezdu
15-21 dní
Termín zájezdu - od
18.09.2016
Termín zájezdu - do
03.10.2016
Název letoviska / místa
Sao Miguel
Popis letoviska / místa
4 dny strávíme na krásném ostrově Sao Miguel. Dále poplujeme na ostrov Santa Maria a 1 den budeme věnovat jeho poznávání. V pátek 23. 9. 2016 začne hlavní přeplavba této trasy dlouhá 800 NM. Cílem této cesty je plavba sama, překonávání nejen sebe ale i oceánu. Předpokládám, že do mariny Cascais poblíž Lisabonu doplujeme 30. 9. 2016. Plánuji však raději rezervu až do 3. 10. 2016. Jaké cíle své návštěvy na ostrovech zvolíte, záleží čistě na vás. Každého z nás zajímá něco jiného, a tak vám dávám na svých plavbách prostor zažít přesně to, co nejvíce zajímá vás. Mimochodem, oceán kolem Azorských ostrovů oplývá množstvím velryb a delfínů, a proto doufám, že v průběhu začátku plavby zažijeme blízká pozorování těchto kytovců a savců.
Název ubytovacího zařízení
plachetnice
Popis ubytovacího zařízení
Čtyřkajutová plachetnice Delphia 40 poskytne dostatek komfortu pro kapitána a maximálně 7 členů posádky s tím, že salón zůstává volný jako společná prostora.

Aktivní dovolená na plachetnici

Zavřít Zavřít
Prodávající
Tomáš Kůdela
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!