Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Maďarské termály - s výletem do Chorvatska a Slovinska
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Maďarské termály - s výletem do Chorvatska a Slovinska

Královéhradecký kraj
23. 1. 2019 - 11:54
6 990 Kč
Prodávající

Popis

maďarská hotelová polopenze
hvězdicovité výlety z jednoho místa,
Zalakaros - lázeňský areál
Celldömölku - léčivá sopečná voda
Hévíz - největším přírodní jezero s léčivou vodou na světě
Chorvatsko – Varaždin - „malá Vídeň“
Slovinsko – Lendava – termální lázně
lázeňský odpočinek i poznávání

Nástupní místa
Hradec Králové, Pardubice, Holice, Svitavy, Brno

1.den
Odjezd z Hradce Králové v 7.00 hodin, možnost nástupu v Pardubicích, v Holicích, ve Svitavách a v Brně. Přes slovenskou Bratislavu do maďarského města Sümeg ve Veszprémské župě. Prohlídka města a impozantního hradu - pevnosti s mimořádnou vyhlídkou. Přejezd na ubytování do města Nagykanizsa, večeře v místě ubytování.

2.den
Snídaně v hotelu, odjezd do města Keszthely, označováno za „hlavní město Balatonu“, prohlídka exteriéru nádherného barokního zámku a zahrad rodu Festetics . Následně možnost pobytu a relaxace v přírodním termálním jezeře Hévíz. Největší biologicky aktivní přírodní jezero s léčivou vodou na světě. Obklopené 50 ha lesa zaručuje jedinečné mikroklima a teplota vody je výsledkem smíšení studených a teplých pramenů a dosahuje teploty až 35 stupňů. Voda je stále čerstvá a čistá a důležitou roli zde sehrává její teplota, chemické složení, ale i bahno, vzduch, radioaktivní záření a podnebí. Jezero leží na chráněném přírodním území. Nenapodobitelná léčivá síla vody s vysokou koncentrací minerálních látek se využívá především k léčení pohybového ústrojí. Návrat na stejné ubytování a večeře v místě ubytování.

3.den
Snídaně v hotelu, odjezd do Chorvatska. Zastávka ve Varaždinu, který je dle svých památek nazýván „malá Vídeň“. Prohlídka městského parku, starého hradu, barokního náměstí. Odpoledne přejezd do Slovinska. Město Lendava, maďarská oblast nejvýchodnější části Slovinska. Možnost pobytu a relaxace v malých lázních, které vznikly objevením termálního pramenu během naftových vrtů v roce 1965. Koupele v horké vodě (62° C) pomáhají utišit problémy přicházející s věkem. Voda z místních termálních pramenů je velmi zdravá a bohatá na parafín, proto je obzvláště dobrá na pokožku, vhodná pro prevenci i léčbu všech typů revmatických onemocnění, regeneraci po úrazech a operacích pohybového aparátu. Návrat do Maďarska na stejné ubytování a večeře v místě ubytování.

4.den
Snídaně v hotelu, odjezd do oblasti Zalakaros. Zastávka v obci Csapi, památník tisíciletí. Následně NP Kis-Balaton v obci Kápolnapuszta, návštěva buvolí rezervace. Odpoledne Zalakaros, možnost pobytu a relaxace v lázeňský areál Gránit s léčivou termální vodou, která má blahodárné a revitalizační účinky a teplotu až 36 stupňů. Termální koupaliště s tobogány a vodními atrakcemi, kryté lázně, Aquapark, Léčebné centrum, 25 zážitkových bazénů. Blahodárné účinky léčebné vody pomáhají především k léčení pohybového aparátu. Návrat na stejné ubytování a večeře v místě ubytování.

5.den
Snídaně v hotelu, odjezd do Celldömölku, možnost relaxace v lázních Vulkán na úpatí vyhaslé sopky Ság-Hegy s léčivou sopečnou vodou nebo turistický výstup po naučné stezce na vrcholek kráteru k národnímu památníku Trianon. Návrat přes Slovensko do České republiky, příjezd do Hradce Králové ve večerních hodinách.


Cena zahrnuje
welcome drink
4x ubytování ve dvoulůžkových pokojích
4x polopenzi v místě ubytování
dopravu zájezdovým autobusem s klimatizací a WC
vedoucího zájezdu
komplexní cestovní pojištění včetně storna zájezdu
pojištění záruky pro případ úpadku CK dle zák. 159/1999 Sb.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Maďarsko
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
***
Stravování
polopenze
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Termín zájezdu - od
29.05.2019
Termín zájezdu - do
02.06.2019
Název letoviska / místa
Balaton
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
hotel u Balatonu
Popis ubytovacího zařízení

Maďarské termály - s výletem do Chorvatska a Slovinska

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Kamínek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!