Home Zájezdy, dovolená Zájezdy HOLANDSKO – KVĚTINOVÉ KORZO
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

HOLANDSKO – KVĚTINOVÉ KORZO

Celá ČR
17. 11. 2020 - 23:07
7 480 Kč
Prodávající

Popis

Slavná burza květin.

Cena: 7 480,- Kč

Poznávací zájezd za květinami. Nakonec květiny a Holandsko patří nerozlučně k sobě. Holandské parky prosluly po celém světě a slavná je i burza květin v Aalsmeeru. K vyhledávaným akcím patří každoroční květinová korza. Květinové průvody patří k nejoblíbenějším turistickým atrakcím Holandska.


Program

1. den: odjezd v odpoledních hodinách, možnost nástupu v západních Čechách. Noční přesun.

2. den: AALSMEER – největší květinová burza. VOLENDAM – rybářská vesnice se starobylým centrem čítajícím mnoho malých rybářských domků. ALIDA HOEVE – na rodinné sýrové farmě ze 17. století se seznámíte s tradiční výrobou sýrů Edam a Gouda. Možnost ochutnávky i zakoupení sýrů. EDAM – staré město, kanály, mosty. MARKEN – původně ostrov v Zuiderzee s rybářskou vesnicí, obyvatelé stále ještě nosí dobové kroje.

3. den: ALKMAAR – účast na sýrovém trhu. NAARDEN – kostelík valonské církve, muzeum J. A. Komenského. DEN HAAG – sídlo holandské vlády, Mírový palác, Binnenhof. MADURODAM – miniaturní Holandsko. Makety jednotlivých památek jsou v měřítku 1: 25, hodně částí je pohyblivých. SCHEVENINGEN – světoznámé přímořské letovisko.

4. den: JARNÍ KVĚTINOVÉ KORZO – květinový průvod. Jedná se o průvod alegorických vozů z tisíců řezaných květů. Toto korzo patří k tomu nejkrásnějšímu a nejvoňavějšímu, co můžete v Holandsku spatřit a zažít. KEUKENHOF – největší světová květinová zahrada tulipánů, narcisů, hyacintů a dalších květin, stromů, rybníčků a fontán.

5. den: ZAANSE SCHANS – obydlený skanzen, přístupný mlýn s bohatou expozicí, manufaktura na výrobu sýrů a dřeváků. AMSTERDAM – korunovační a největší město Holandska. Malebné město na řece Amstel proslulé kanály, galeriemi s obrazy nejslavnějších mistrů a kosmopolitní atmosférou. Je jednou z nejnavštěvovanějších evropských metropolí. Možnost projížďky na vyhlídkové lodi po grachtech, exkurze do brusírny diamantů, prohlídka Říšského muzea. Ve večerních hodinách odjezd, noční přesun.

6. den: návrat v dopoledních hodinách.


Ubytování: bungalovy.

Stravování: k dispozici vybavená kuchyňka. V cestovní kanceláři lze objednat sterilovaná jídla, bližší informace na webových stránkách nebo v pokynech zaslaných jednotlivým účastníkům.

V ceně je zahrnuta: přeprava, 3x ubytování a průvodce.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Nizozemsko
Turistický region
Amsterdam
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
bungalov
Stravování
bez stravy
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Termín zájezdu - od
16.04.2020
Termín zájezdu - do
20.04.2020
Název letoviska / místa
Nizozemí
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
bungalovy
Popis ubytovacího zařízení

HOLANDSKO – KVĚTINOVÉ KORZO

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!