Home Zájezdy, dovolená Zájezdy TURISTIKA V OKOLÍ ZUGSPITZE
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

TURISTIKA V OKOLÍ ZUGSPITZE

Celá ČR
24. 8. 2018 - 10:54
6 150 Kč
Prodávající

Popis

Putování na rakousko-německém pomezí.

Cena: 6 150,-/5 850,- Kč

Zájezd pěší turistiky s poznávací činností. Zážitkem bude výhled z nejvyššího německého vrcholu Zugspitze, přechod vzdušného mostu, který se klene v závratné výšce nad údolím a průchod hlubokou soutěskou po železné lávce zabudované vysoko ve skalní stěně. Příroda kolem Garmisch-Partenkirchenu nabízí přátelská údolí, slunné louky, vonící lesy, bohaté možnosti pro horolezectví a vrcholky s nádherným výhledem.


Program

1. den: odjezd ve večerních hodinách, možnost nástupu v západních Čechách. Noční přesun do Rakouska.

2. den: KARWENDELGEBIRGE – lanovkou na hřeben pohoří Seefelder Joch 2060 m. Výstup k chatě Nordlinger Hütte 2239 m a stejnou cestou zpět, 3 hodiny. Zdatnější výstup na vrchol Reither Spitze 2374 m s kruhovým výhledem na nejvyšší rakouská pohoří. Zpět k horní stanici lanovky. SEEFELD – sportovní tyrolská horská obec ležící pod alpskými vrcholky.

3. den: FERNPASS – v závratné výšce nad údolím se klene visutý most, který spojuje zříceninu hradu Ehrenberg s pevností Fort Claudia. Přechod po 400 m dlouhém vzdušném visutém mostě, který se klene až 115 m vysoko nad údolím. Můžete zde otestovat strach z výšek. Přechod vzdušného mostu není povinný. Prohlídka zříceniny hradu Ehrenberg a pevnosti Fort Claudia. LINDERHOF – zámek v osamělé horské krajině obklopený nádhernými zahradami je nejintimnější zámeckou stavbou Ludvíka II., oblíbené sídlo pohádkového krále. ETTAL – benediktinský klášter, interiér se honosí bohatou rokokovou štukovou výzdobou, řeholníci vyrábějí v klášteře výborné ovocné likéry, ochucené koňaky a pivo.

4. den: ZUGSPITZE 2962 m – nejvyšší vrchol Německa s kruhovým výhledem na nejvyšší rakouská pohoří. Účastníci budou mít možnost využití lanovky z rakouské strany nahoru i dolů. Alternativně lze na vrchol vyjet zubačkou. EIBSEE – túra 7 km dlouhá okolo nádherného jezera, možnost krácení. PARTNACHKLAMM – odpoledne vycházka do divoké soutěsky.

5. den MITTENWALD – hezké městečko ležící nedaleko GA-PA na hranicích Rakouska a Německa. LEUTASCHKLAMM – dramatická soutěska, dopoledne nezapomenutelná vycházka po visutém železném chodníku uchyceném ve skalní stěně. Odpoledne možnost vyjetí lanovkou na vrchol Wank, vycházka s úžasnými výhledy na Zugspitzi. GARMISCH-PARTENKIRCHEN – nejznámější zimní turistické a sportovní středisko (známé jsou novoroční skoky na lyžích a závody ve sjezdovém lyžování). Ve večerních hodinách odjezd, noční přesun.

6. den: návrat v ranních hodinách.


Ubytování: hotel.

Stravování: snídaně. Možnost dokoupení večeří za 960,- Kč.

V ceně je zahrnuta: přeprava, 3x ubytování, 3x snídaně a průvodce.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Německo
Turistický region
Bavorské Alpy
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Stravování
snídaně
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Termín zájezdu - od
29.08.2018
Termín zájezdu - do
03.09.2018
Název letoviska / místa
Seefeld
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
hotel
Popis ubytovacího zařízení

TURISTIKA V OKOLÍ ZUGSPITZE

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!