Home Zájezdy, dovolená Zájezdy MEXIKO, MAYSKÁ RIVIÉRA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

MEXIKO, MAYSKÁ RIVIÉRA

Celá ČR
14. 12. 2018 - 09:22
31 104 Kč
Prodávající

Popis

opis hotelu
Poloha
Hotel Xperience Illusion Boutique se nachází v centru letoviska Playa del Carmen. V okolí jsou restaurace, obchody a bary. Letiště v Cancúnu je vzdáleno cca 55 km. Hotel se nachází v úzké uličce - autokar zastavuje cca 150 metrů od hotelu (nutný přenos vlastních zavazadel).

Pláž
Hotel Xperience Illusion Boutique se nachází cca 30 m od písečné, veřejné pláže (možný poplatek za vstup na pláž cca 5 USD). Hotel poskytuje plážové osušky.

Parametry

Geografická oblast
Střední Amerika a Karibik
Stát
Mexiko
Turistický region
Mayská riviéra
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
***
Stravování
snídaně
Doprava
letecky
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
18.01.2019
Termín zájezdu - do
26.01.2019
Název letoviska / místa
MAYSKÁ RIVIÉRA
Popis letoviska / místa
Náš názor Hotel Xperience Illusion Boutique je ideální volbou pro dovolenou ve dvou nebo se skupinou přátel (hotel pouze pro dospělé). Malý bazén na střeše. Základní, čisté tři hvězdičky za umístění v blízkosti známé Fifth Avenue největšího mexického letoviska Riviera Maya. Živé bary, kluby, restaurace, obchody - to je vizitka Playa del Carmen. K tomu krásná karibská pláž u hotelu
Název ubytovacího zařízení
XPERIENCE ILLUSION BOUTIQUE ***
Popis ubytovacího zařízení
Vybavení Hotel Xperience Illusion Boutique je pro osoby starší 18 let. Recepce, lobby, restaurace, bar, malá střešní sluneční terasa s lehátky a bazénem, ​​směnárna, prádelna (za poplatek), úschovna zavazadel, půjčovna automobilů. Pokoje Hotel Xperience Illusion Boutique má 45 pokojů různých typů. Všechny jsou klimatizované, funkčně vybavené, s vlastním sociálním zařízením (vysoušečem vlasů), TV, malou ledničkou a trezorem (zdarma). Žehlička a žehlicí prkno k dispozici na recepci. - Pokoje Mirage bez balkonu (rozloha cca 25 m²) - max. pro 4 osoby, přičemž v pokoji mohou být jen 2 lůžka, výhled na vnitřní patio. - Pokoje Mirage s balkonem (rozloha cca 25 m²) - na potvrzení, max. pro 4 osoby, přičemž v pokoji mohou být jen 2 lůžka, výhled do ulice, na které stojí hotel. Strava Kontinentální snídaně: džus, čaj, káva, mléko, ořechy, ovoce, pečivo. Možné snídaně a'la carte za poplatek. Sport a zábava Za poplatek: půjčovna kol a masáže.

MEXIKO, MAYSKÁ RIVIÉRA

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucky-Travel
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!