Home Zájezdy, dovolená Zájezdy LAST MINUTE MALTA, PARADISE BAY, doporučujeme
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

LAST MINUTE MALTA, PARADISE BAY, doporučujeme

Celá ČR
9. 4. 2019 - 09:34
10 990 Kč
Prodávající

Popis

On-line prodej zájezdů nejen na MALTU. Zájezdy do celého světa a tisíce zájezdů LAST MINUTE. Poskytujeme kompletní servis k zakoupeným zájezdům, poradenská činnost při výběru dovolené dle Vašich požadavků, informace o probíhajících akcích (slevy, děti ZDARMA apod.), moderní ELEKTRONICKÉ ODBAVENÍ klientů bez zdlouhavého čekání na letišti, přijímáme platby poukázkami SODEXO. Na vyžádání fakturace příspěvků na dovolenou od zaměstnavatele - fondy FKSP. Nabízíme zvýhodněné nebo zcela ZDARMA parkování u letiště Ruzyně a mnoho dalších výhod, bonusů a promokódů na slevy naleznete na našich stránkách www.h-tour.cz

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Malta
Turistický region
Mellieha
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
****
Doprava
letecky
Délka zájezdu
více než 21 dní
Termín zájezdu - od
29.05.2019
Termín zájezdu - do
30.10.2019
Název letoviska / místa
MALTA, Mellieha
Popis letoviska / místa
CENA ZÁJEZDU last minute 10.990 Kč / os. celkem TERMÍNY květen - říjen, pobyty na 8, 11, 12 nebo 14 dní Poloha Poloha Hotel se nachází cca 5 km od městečka Mellieha, kde najdete mnoho kaváren a obchůdků. Vzdálenost od letiště je cca 30 km. Cca 50 m je zastávka autobusu, kterým se dostanete do Melliehy i dalších měst. V blízkosti je výchozí bod, ze kterého se lodí dostanete na ostrov Gozo nebo Comino s vyhlášenou Modrou lagunou. Hotel má vlastní písečnou pláž přímo u hotelu.
Název ubytovacího zařízení
Hotel PARADISE BAY 4*
Popis ubytovacího zařízení
Ubytování Dvoulůžkové pokoje s balkonem, s výhledem na moře (výhled na záliv Paradise Bay za příplatek) a vlastním sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou centrálně klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, žehlícím prknem s žehličkou, trezorem (za poplatek cca 18 EUR/týden), chladničkou, některé pokoje s možností Wi-Fi (za poplatek). Možnost dvou přistýlek. Vybavení Vstupní hala s recepcí, dvě restaurace, lobby bar, dva venkovní bazény, vnitřní bazén s hydromasážemi, multifunkční hřiště, denní animace. Zdarma: slunečníky a lehátka u bazénu, Wi-Fi při zaplacení příplatku all inclusive zdarma. Za poplatek: Dva tenisové kurty, stolní tenis, Wi-Fi, sauna, masáže a kurzy potápění. Cena V ceně je zahrnuto: • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku • transfery do pobytového místa a zpět • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu • česky/slovensky mluvící delegát • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře Ke konečné ceně zájezdu lze připlatit (nepovinné příplatky): • volitelné doplňkové služby • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde) storno/plnění do 50 000 Kč550 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč300 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 30. 9. 2015. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 9. 2015. Doporučení Kvalitní resortový hotel s širokým výběrem animačních programů a s výhledem na malebné ostrovy Gozo a Comino je vhodný jak pro rodiny, tak pro každého, kdo chce strávit aktivní dovolenou. Gps 35.986187,14.332082 Název **** Paradise Bay Pláž Privátní menší písečná pláž přímo u hotelu. Další nádherná písečná pláž Paradise Bay v laguně cca 900 m od hotelu – na obou plážích se nachází bar. Stravování Snídaně se podávají formou bufetu v hotelové restauraci, možnost dokoupení večeří nebo all inclusive. All inclusive zahrnuje - snídani, oběd a večeři formou bufetu (obědy a večeře mohou být i servírované nebo a la carte), místní alkoholické a nealkoholické nápoje, sendviče a zákusky od 11:00 do 23:00, využítí tenisového kurtu, stolního tenisu, Wi-Fi, sauny a animací. Uvedené časy jsou orientační.

LAST MINUTE MALTA, PARADISE BAY, doporučujeme

Zavřít Zavřít
Prodávající
Olga Holubová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!