Home Zájezdy, dovolená Zájezdy GREEN BAY VILLAGE
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

GREEN BAY VILLAGE

Celá ČR
10. 1. 2019 - 13:53
6 890 Kč
Prodávající

Popis

Malebný komplex apartmánů s bazénem a sluneční terasou se nachází v klidné přírodou obklopené lokalitě přímo u moře. Vhodné pro rodiny s dětmi. Pláže jsou písečné s postupným vstupem do moře. Ubytování je možné ve 4 lůžkových a 6ti lůžkových apartmánech (možnost přistýlky 50EUR na týden). Apartmány jsou vždy standartně vybaveny (kuchyňský kout, sprcha + WC, TV, WI-FI).
V ceně: ubytování, spotřeba energií, ložní prádlo + ručníky, plážový servis (slunečník + 2 křesla), užívání bazénu, mini club (červenec a srpen - v italštině), parkování u komplexu.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Itálie
Turistický region
Abruzzo
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
apartmán
Stravování
bez stravy
Doprava
vlastní
Název letoviska / místa
Abruzzo, Pineto
Popis letoviska / místa
Pineto je klidné a malebné letovisko na Palmové riviéře v provincii Teramo (region Abruzzo) s dlouhou, sedmikilometrovou, písečnou pláží. Jméno dostalo podle piniových hájů, kterými jsou místní pláže doslova protkané. Nabízí možnost dlouhých procházek, projížděk na kole, ale i široké možnosti zábavy a sportovního vyžití. Pláže v Pinetu už několikrát získaly modrou vlajku "La Bandiera Blu", což je ekologická cena pro symbol čistoty moří a neznečištěného prostředí.
Název ubytovacího zařízení
GREEN BAY VILLAGE
Popis ubytovacího zařízení

GREEN BAY VILLAGE

Zavřít Zavřít
Prodávající
Veronika Sustkova
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!