Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Ubytování v apartmánech ve Františkových Lázních
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Ubytování v apartmánech ve Františkových Lázních

Karlovarský kraj
16. 9. 2009 - 18:09
Dohodou
Prodávající

Popis

Nabízíme ubytování (pronájem) v nových a moderně vybavených apartmánech, které se nacházejí v rodinném domě ve Františkových Lázních. Ubytování v apartmánech pro 2 nebo 4 osoby s možností přistýlky. Vhodné pro rodiny s dětmi. Možnost dětské postýlky a židličky zdarma. Městské centrum je vzdáleno cca. 10 minut chůze. Kuchyně apartmánů jsou kompletně vybavené: lednice, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, rychlovarná konvice, kávovar, elektrický šlehač, sendvičovač a kuchyňské nádobí. Internetové připojení zdarma. Před domem Vám jsou k dispozici bezplatná parkovací místa. Nabízíme také možnost uschování kol v garáži.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Česká republika
Druh zájezdu
pobyt v lázních, zdravotní pobyt
Druh ubytování
apartmán
Úroveň ubytování
neuvedeno
Doprava
vlastní
Termín zájezdu - od
01.01.2000
Termín zájezdu - do
01.01.2000
Název letoviska / místa
Františkovy Lázně
Popis letoviska / místa
Františkovy Lázně patří ke světoznámým lázeňským městům. Spolu s Karlovými Vary a Mariánskými Lázněmi tvoří známý “Západočeský lázeňský trojúhelník“. Nachází se zde 22 studených minerálních pramenů, zásoba slatiny a plynový pramen kysličníku uhličitého. K procházce či odpočinku se nabízí řada lázeňských parků. Ve městě je také množství restaurací, cukráren a kaváren. Můžete také navštívit Aquaforum -svět vody a relaxace, solnou jeskyni, zahrát si minigolf nebo se projet mikrovláčkem k minizoo u rybníku Amerika. V okolí je možné navštívit hrad Seeberg, Motýlí farmu, Přírodní rezervaci SOOS, hrad Vildštejn nebo Chebský hrad.
Název ubytovacího zařízení
Apartmány Villa-Appartements
Popis ubytovacího zařízení
Každý apartmán má vlastní kuchyň, koupelnu a WC. Kuchyně apartmánů jsou kompletně vybavené: lednice, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, rychlovarná konvice, elektrický šlehač, sendvičovač a kuchyňské nádobí. Možnost dětské postýlky a židličky zdarma. Internetové připojení zdarma.

Ubytování v apartmánech ve Františkových Lázních

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jana Kotovská
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!