Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Itálie - apartmán u moře dovolená
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Itálie - apartmán u moře dovolená

Celá ČR
19. 7. 2019 - 09:05
8 900 Kč
Prodávající

Popis

Apartmány u moře s vlastní i autobusovou dopravou,s bazénem nebo výhledem na moře,100-200 m od pláže, TRILO pro 4-6 osob,možnost autobusové dopravy za 2490 Kč/os. Tato přímořská oblast je známá hlavně množstvím zábavních a vodních parků v blízkém okolí. Největší zábavní park je z Adriana vzdálen jen 15 km a nabízí druhý den vstup zdarma. Dale máte možnost návštívit Delfinárium, Aquafan, Fiabilandia, Miniatura in Itálie, Oltremare, lodní výlety a mnoho další zábavy.Apartmány s bazénem v ceně jsou zvláště vhodné pro rodiny s dětmi. Doporučujeme. Termíny od května do října .

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Itálie
Turistický region
Emilia Romagna
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
apartmán
Úroveň ubytování
***
Stravování
bez stravy
Doprava
vlastní
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
31.08.2019
Termín zájezdu - do
07.09.2019
Název letoviska / místa
Lido Adriano
Popis letoviska / místa
Atraktivní letovisko 10 km od města Ravenna, kde v okolí se nachází řada zábavních a vodních parků. V místě letoviska je supermarket LIDL, třžnice, malý aquapark, diskotéka, půjčovna kol , motocyklů, lodí, windsurfingu aj. Bohaté sportovní a kulturní vyžití, lodní výlety, San Marino je vzdálené jen 80 Km, v místě česky hovořící delegát, možnost zajištění skupinových lístků do Mirabilandie, kde je druhý den vstup zdarma. Další termíny naleznete na našich www stránkách.
Název ubytovacího zařízení
Residence
Popis ubytovacího zařízení
Komplex apartmánů s bazénem 200 m od pláže, TRILO pro 4/6 osob, všechny mají výhled na mořea jsou účelně zařízené.Vzdálenost do centra 5 minut.Termíny od května do října 2017. Pošlete dodat a my Vám pošleme více foto a info.

Itálie - apartmán u moře dovolená

Zavřít Zavřít
Prodávající
Martinitour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!