Home Zájezdy, dovolená Zájezdy ELBA S TOSKÁNSKEM
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

ELBA S TOSKÁNSKEM

Celá ČR
19. 2. 2020 - 02:21
9 950 Kč
Prodávající

Popis

Nocleh na mořském pobřeží.

Poznávací zájezd nejhezčími místy Itálie. Navštívíte UNESCO památky Toskánska. Ochutnáte místní bílá a červená vína. Na Elbě je také mnoho vyhlídek. Elbu obklopuje křišťálově čistá voda a bílé pláže. Užijete si toskánskou pohodu a jeho magickou zvlněnou krajinu. Tu pokrývají vinice a olivové háje přesně jakoby namalované malířem.


Program:

Odjezd v odpoledních hodinách, možnost nástupu v západních Čechách. Noční přesun.

SAN GIMIGNANO – jedno z nejatraktivnějších míst Toskánska, jeho hradby a historické rodové věže dokreslují malebný obraz středověkého města. Město je zapsáno na Seznamu UNESCO. SIENA – město, jehož kostely a paláce vytvářejí působivý architektonický komplex, náměstí Piazza del Campo ve tvaru půlměsíce je obklopeno 16 paláci, gotický dóm. I toto město je zapsáno na Seznamu UNESCO.

VOLTERRA – město alabastru, které dosáhlo svého největšího rozkvětu za Etrusků. Krásné městské brány, impozantní středověké paláce, gotická katedrála ze 13. stol., římské divadlo. Odpoledne trajektem na Elbu do přístavního města Portoferraio. PORTOFERRAIO – hlavní město ostrova, úzká spleť uliček v historickém jádru města, nad městem dvě pevnosti. V okolí města bílé pláže. VILLA DEI MULINI – Napoleonova rezidence, muzeum. LACONA – dlouhé pláže, nádherné duny.

CAPOLIVERI – malebné vinařské městečko s úzkými uličkami. PORTO AZZURRO – rušné rekreační středisko, romantický přístav. V okolí pěkné pláže. RIO MARINA – malé rekreační středisko s pěkným přístavem.

Okruh západní částí ostrova, zastávky na fotogenických místech. MARCIANA – možnost výletu lanovkou (nákupní košík) na vrchol Monte Capanne 1018 m, kruhový výhled. CHIESSI/POMONTE – oblázkové pláže s čistou vodou, trasa po romantickém západním pobřeží, pěkné výhledy. MARINA DI CAMPO – prý nejhezčí město na Elbě.

Dopoledne odjezd z Elby. PISA – prohlídka slavného Piazza dei Miracoli – Šikmá věž, Baptisterium, Dóm. Město je zapsáno na Seznamu UNESCO. Přejezd do Florencie.

FLORENCIE – perla Toskánska s monumentálními stavbami florentské renesance – Dóm Santa Maria dei Fiori, Giottova Campanila, Baptisterium, hrobka Medicejských, Ponte Vecchio přes řeku Arno, kostel Santa Croce s hrobkou Michelangela. Město je zapsáno na Seznamu UNESCO. Ve večerních hodinách odjezd, noční přesun.

Návrat v dopoledních hodinách

Ubytování:
v Toskánsku 2x hotel, na Elbě 3x bungalovy

Stravování:
v Toskánsku snídaně, na Elbě k dispozici kuchyňka, v kempu je obchod se základními potravinami. V cestovní kanceláři lze objednat sterilovaná jídla

V ceně je zahrnuto:
přeprava
trajekt na Elbu
5x ubytování
2x snídaně
průvodce
V ceně není zahrnuto:
vstupné do jednotlivých objektů dle programu
cestovní pojištění
Cestovní pojištění:
Baliček komplexního cestovního pojištění 24,- Kč / den.

Více informací o cestovním pojištění.

Nástupní místa:
Nástupní místa sestavujeme podle bydliště jednotlivých účastníků.

Autobus vyráží obvykle z Královéhradeckého kraje (Jičín, Trutnov, Hradec Králové) a u tohoto zájezdu bude pokračovat přes Prahu a Plzeň na Rozvadov. Klientům z Brna, Libereckého kraje a Pardubic doporučíme vlakové spojení. V případě zájmu více osob zajistíme svoz.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Itálie
Turistický region
Elba
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
bungalov
Stravování
bez stravy
Doprava
autobus
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
20.05.2020
Termín zájezdu - do
27.05.2020
Název letoviska / místa
Elba
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
Mobilní domy
Popis ubytovacího zařízení

ELBA S TOSKÁNSKEM

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!