Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Do Indie za svátkem Durga Puja
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Do Indie za svátkem Durga Puja

Celá ČR
13. 5. 2016 - 21:48
10 000 Kč
Prodávající

Popis

Jeďte do Indie za nejvýznamnějším svátkem Západního Bengálska Durga Pujou, za krásnou přírodou Darjeelingu a Assamu, který je známý svými čajovými plantážemi, a za velkolepými památkami Jaipuru. Jedno z nejstarších osídlených měst světa Varanasi a hlavní město Dílí nebude chybět. Celý výlet je zaměřen nejen na poznání památek, ale hlavně na poznání indické kultury a indického života. Ubytování bude zajištěno přednostně u místních lidí, případně v hostelech, guest housech či hotelech, podle domluvy a preferencí účastníků.

Nejsem cestovní kancelář ani cestovní agentura. Jsem fyzická osoba pracující na jiném principu, hlavním smyslem je zprostředkovat autentický zážitek při cestování do Indie. Pro bližší informace navštivte mé stránky www.prozijindii.cz.

Nezávazné přihlášky či dotazy posílejte na můj email lenka.janikova@hotmail.com. Přihláška se stává závaznou po zaplacení zálohy 5 000 Kč, zvývající výši částky platí účastník při naplnění minimálního počtu účastníků, který je 5 osob. V případě nenaplnění minimálního počtu účastníků do 3 týdnů před plánovaným odletem se peníze vracejí účastníkům zpět.

Parametry

Geografická oblast
Ostatní asijské země
Stát
Indie
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
pension
Úroveň ubytování
***
Stravování
bez stravy
Doprava
letecky
Délka zájezdu
15-21 dní
Termín zájezdu - od
08.10.2016
Termín zájezdu - do
25.10.2016
Název letoviska / místa
Kalkata, Darjeeling, Varanasi, Zlatý trojúhelník
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
Ubytování u místních lidí
Popis ubytovacího zařízení
Ubytování bude zajištěno vždy přednostně u místních lidí středních a středních vyšších vrstev v jejich bytech či domech. Případně v čistých hostelech, guest housech či hotelech dle vzájemné domluvy mezi sebou.

Do Indie za svátkem Durga Puja

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lenka Janíková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!