Home Zájezdy, dovolená Zájezdy AZUROVÉ POBŘEŽÍ A PROVENCE
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

AZUROVÉ POBŘEŽÍ A PROVENCE

Celá ČR
15. 4. 2019 - 11:36
9 950 Kč
Prodávající

Popis

Poznávací zájezd, s možností vykoupání, na sluncem ozářený jihovýchodní okraj Francie. Zajímavou zastávkou bude St. Tropez, které je známé tím, že zde hrál herec Louis de Funes svoji filmovou roli nekompromisního četníka. Provence je kraj Vincenta van Gogha. V horkém létě, kdy vane jemný větřík, se krajina vlní. Právě toto vlnění je tak typické pro jeho obrazy. Na tržištích se prodávají plátěné pytlíky s levandulí a provensálským kořením. Účastníky čeká krásná příroda a čisté písečné pláže.

Program
1. den: odjezd v odpoledních hodinách, možnost nástupu i v západních Čechách. Noční přesun přes Rakousko a Itálii do Francie.
2. den: v ranních hodinách příjezd na Riviéru. MONAKO – MONTE CARLO – celodenní pobyt v druhém nejmenším státě na světě, kasino, královský palác, botanická zahrada, Oceánografické muzeum, možnost koupání. Své štěstí můžete vyzkoušet v turistické části kasina.
3. den: ANTIBES – rušné rekreační středisko, historické jádro, Picassovo muzeum. CANNES – dlouhé písečné pláže, palmy, festivalový palác, luxusní hotely a penziony. SAINT TROPEZ - "slavné" město, nově opravená četnická stanice s velmi zajímavým muzeem, přístav luxusních jachet, vycházka na citadelu.
4. den: volný den na mořském pobřeží s možností krátkého výletu.
5. den: VERDON – jeden z nejhlubších kaňonů v Evropě. Zastávky na vyhlídkových místech.
6. den: AVIGNON – papežský palác, městské hradby, katedrála. PONT DU GARD – akvadukt. Impozantní vodovod přes řeku Gard je pravděpodobně nejznámější svého druhu v Evropě. Mohutný třípatrový most, který přiváděl vodu do města Nimes. BAUX-DE-PROVENCE – mimořádně zajímavá obec situovaná na vápencovém skalním ostrohu, rozhled na deltu řeky Rhony. ARLES - "město rýže", tržní středisko zemědělských produktů, římský amfiteátr, antické divadlo, ve městě namaloval van Gogh na tři sta pláten. Fotogenická bude zastávka u známého starého mostu.
7. den: MARSEILLE – největší francouzský středomořský přístav, starý přístav. Notre-Dame-de-la-Garde – neobyzantská bazilika vévodí městu, zvonici zakončuje obrovská socha Panny Marie, interiér je obložen mramorem. Možnost fakultativního lodního výletu. CHATEAU D´IF – internace politických vězňů, ostrov proslavil A. Dumas svým románem Hrabě Monte Christo. Alternativně na ostrov FRIOUL s možností koupání. Ve večerních hodinách odjezd, noční přesun.
8. den: návrat v odpoledních hodinách.

Ubytování: hotel, dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím.
Stravování: snídaně.
V ceně je zahrnuta: přeprava, 5x ubytování, 5x snídaně a průvodce.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Francie
Turistický region
Azurové pobřeží
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Stravování
snídaně
Doprava
autobus
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
05.06.2019
Termín zájezdu - do
12.06.2019
Název letoviska / místa
Azurové pobřeží
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
hotel
Popis ubytovacího zařízení

AZUROVÉ POBŘEŽÍ A PROVENCE

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!