Home Zájezdy, dovolená Zájezdy ZA VINAŘI DO FRANCIE
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

ZA VINAŘI DO FRANCIE

Celá ČR
10. 7. 2017 - 18:12
5 950 Kč
Prodávající

Popis

Pouze jeden noční přejezd.
zájezd č. 450

S naší cestovní kanceláří máte možnost seznámit se s kouzelnou přírodou a památkami Burgundska, Alsaska a Champagne. Navštívíte jedny z nejslavnějších oblastí slavných vín. Díky široké škále, kvalitě a dobré pověsti se stala vína z těchto oblastí předními vzory po celém světě. Poznáte starobylá městečka s dlážděnými ulicemi, středověkými hrázděnými domy a renesančními kašnami.


Program:

1.den: odjezd v ranních hodinách, možnost nástupu v západních Čechách. Přesun přes Německo do Francie. ŠTRASBURK - krátká večerní procházka kolem proslavené katedrály a pitoreskními uličkami ve čtvrti Petie France (Malá Francie).
Kliknutím zvětšíte obrázek

2.den: ROUTE DU VIN (CESTA VÍNA) * zastávky na této atraktivní cestě. OBERNAI - zajímavá zvonice. DAMBACH-LA-VILLE - středověké městečko, hrázděné domy. RIBEAUVILLÉ - klikaté uličky lemují domy řemeslníků a vinařů, vycházka vinicemi na zříceninu hradu. RIQUEWIHR - nejkrásnější obec na vinné cestě a také jedno z nejnavštěvovanějších měst ve Francii. Pokladnice středověkých a renesančních domů. COLMAR - nejzachovalejší město v Alsasku, zajímavá je čtvrť Malé Benátky, hrázděné domy. EGUISHEIM - pozoruhodné městečko s hradbami. Kouzelné středověké městečko, ochutnávka alsaských vín a také alsaského sýru münster.

3.den: BESANCON - katedrála St. Jean s výjimečným orlojem. BEAUNE - překrásné historické městečko ve vinné oblasti Burgundska, návštěva středověké nemocnice, v programu je rovněž degustace pěti nejznámějších burgundských vín. COTE D´OR (BURGUNDSKÁ CESTA VINIC) - cesta po A 74 vinicemi nejlepšího hroznového vína. DIJON - centrum vyniká nádhernou architekturou, palác Burgundských vévodů, katedrála Notre Dame a kostel St. Michel. CHABLIS - proslulá vinařská vesnice.

4.den: AUXERRE - středověké město, slavná katedrála sv. Štěpána. SENS - jedna z nejstarších katedrál sv. Štěpána. TROYES - katedrála, kostely, basilika sv. Urbana, hrázděné domy. VINICE KRAJE CHAMPAGNE - průjezd vinicemi. THIERRY - zámek, kde pobýval spisovatel Beaumarchais (Lazebník sevillský, Figarova svatba).

5.den: REMEŠ - slavná katedrála Notre-Dame, ve které byli po staletí korunováni francouzští králové, basilika St. Rémi a samozřejmě šampaňské - návštěva jednoho ze sklepů. EPERNAY - vinařské středisko, možnost degustace. CHALONS EN CHAMPAGNE - bohatá minulost města, hrázděné domy se zrcadlí ve vodní hladině kanálů. Noční přesun přes Německo.

6.den: návrat v poledních hodinách.


Ubytování: hotel ETAP, dvoulůžkové pokoje.

Stravování: možnost dokoupení snídaní za 400,- Kč.

Cena: 5 950,-/5 700,- Kč.

V ceně je zahrnuta: přeprava, 4x ubytování a průvodce. Sleva při plném obsazení třílůžkového pokoje.

Další zajímavé zájezdy:
www.hoska-tour.cz

Pořadatel:
Lubomír Hoška, HOŠKA TOUR
IČO: 43518621

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Francie
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Stravování
neuvedeno
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Termín zájezdu - od
20.09.2017
Termín zájezdu - do
25.09.2017
Název letoviska / místa
Burgundsko, Alsasko a Champagne
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
hotel ETAP, dvoulůžkové pokoje
Popis ubytovacího zařízení

ZA VINAŘI DO FRANCIE

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!