Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Voucher Paříž
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Voucher Paříž

Olomoucký kraj
24. 4. 2017 - 19:44
4 500 Kč
Prodávající

Popis

Na skok do Paříže

Termín:
5.5. – 8.5.2017
Změnit termín
Délka:4 dny
Doprava:autobus
Strava:Bez stravy

Doprava luxusním busem, ubytování v kvalitním hotelu-pokoje s vlastním přislušenstvím, bohatý, pohodový, vyzkoušený poznávací program s průvodcem, který Vás provede romantickým městem nad Seinou
UBYTOVÁNÍ V HOTELU PREMIERE CLASSE = POKOJE S VLASTNÍM PŘÍSLUŠENSTVÍM ! (NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLEČNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBĚ!)
Ubytování
1-3-lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím a BTV = hotel Premiere Classe (www.premiereclasse.fr) (NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLEČNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBĚ!)- v základní ceně 3-lůžkové pokoje !!! Dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje (resp. obsazení pokoje dvěma či jednou osobou !) za příplatek = dvoulůžkový za 2x180,- Kč=celkem 360,- Kč, jednolůžkový pokoj za 720,- Kč !
Strava
Možno doobjednat snídani v hotelu.
Základní cena zájezdu je bez stravování !!! Stravování je možno v hotelu 1 x krát ! Jedna snídaně kontinentální bufet na osobu stojí 140,- Kč (možno 1 x na osobu) !
Zájezd zahrnuje
DOPRAVA LUXUSNÍM BUSEM (WC, KLIMA, VIDEO-DVD), 1 x nocleh v hotelu Premiere Classe - 3-lůžkový pokoj s vlastním příslušenstvím - 1- a 2-lůžkové pokoje za příplatek !- NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 S WC A SPRCHAMI SPOLEČNÝMI NA CHODBĚ !, průvodce, pojištění.
Program
Den 1
Odjezdy z ČR !!!
! EUROVÍKEND ! CENA LAST MINUTE ! EUROVÍKEND !
Ubytování vždy v hotelu, v pokojích s vlastním příslušenstvím !!!
Nepoužíváme hotely Formule F 1 se společnými WC a sprchami na chodbě !
Den 2
2. den:
Dopoledne příjezd do Paříže, Eifelova věž, projížďka lodí po Seině, Vítězný oblouk, procházka po Champs Elysées, náměstí Svornosti /Place de la Concorde/, Tulerijské zahrady, Louvre nebo muzeum d´Orsay, vpodvečer osobní volno v centru Paříže s možností večeře v ceně cca od 10-15 EURO (s výběrem restaurace poradí průvodce), večer odjezd do hotelu, ubytování, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/.Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži !

Den 3
3. den:
Po snídani odjezd na prohlídku moderní čtvrtě La Defense, přejezd do blízkosti Pantheonu, prohlídka, bulvár Saint Michel, Lucemburské zahrady, Senát, bulvár Saint Germain, Latinská čtvrť, Řecká čtvrť, Notre Dame, Radnice, Pompidou Centre, Montmartre, bazilika Sacré-Coeur, náměstí malířů, Moulin Rouge, Pigale, večerní okružní jízda k Eifelově věži. Mezi 22. a 23. hodinou z Paříže odjezd do ČR. Tento den možnost celodenního nezávislého programu.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Francie
Turistický region
Paříž
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Stravování
snídaně
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Termín zájezdu - od
05.05.2017
Termín zájezdu - do
08.05.2017
Název letoviska / místa
Paříž a Versailles
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
Hotel
Popis ubytovacího zařízení

Voucher Paříž

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel Trnečka
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!