Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Lyžováním ve francouzském Chatel
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Lyžováním ve francouzském Chatel

Celá ČR
22. 12. 2015 - 17:25
11 400 Kč
Prodávající

Popis

Nabízíme lyžování a snowboarding ve Francii. Cena zahrnuje skipas, ubytování a dopravu. Výhodné nabídky pro rodiny s dětmi.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Francie
Druh zájezdu
pobyt na horách, lyžování
Druh ubytování
apartmán
Úroveň ubytování
***
Stravování
bez stravy
Doprava
autobus
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
04.03.2016
Termín zájezdu - do
13.03.2016
Název letoviska / místa
Chatel
Popis letoviska / místa
Středisko Chatel leží v srdci rancouzsko-švýcarské lyžařské domény zvané Portes du Soleil. Tato oblast, jedna z nejrosáhlejších v Evropě, zahrnuje 12 rezortů: 8 francouzských /Chatel, Avoriaz, Morzine, Montriond, Les Gets, St. Jean d´Aulps, Abondance, La Chapelle d´Abondance/ a 4 švýcarské /Champéry, Torgon, Morgins, Val d´Illiez-Les Creosets-Champoussin/. Vše dohromady tvoří 650 km sjezdových tratí. Samostatná lyžařská doména Chatel nabízí spoustu skvělých lyžařských příležitostí ke strávení nezapomenutelné dovolené, a to jak pro ty, co přicházejí poznat život a krásnou scenérii hor, tak pro ty, kteří chtějí bohatě využít svých lyžařských zkušeností. V Chatelu se nazpomíná ani na začátečníky, pro které je zde připravena odlehlá část sjezdovek. Středisko je vhodné pro rodiny s dětmi i pro seniory.
Název ubytovacího zařízení
Rezidence LE GRAND LODGE***
Popis ubytovacího zařízení
Komfortní 3* rezidence v typickém alpském stylu situovaná cca 800 m od centra města. Rezidence nabízí ubytování pro 4 - 6 osob. K dispozici bazén, sauna, jacuzzi. Wifi připojení na recepci zdarma, v apartmánech 16€ /týden. Vzdálenost od vleku cca 800 m (skibus přímo u rezidence). Apartmány pro 4 a 6 osob. Apartmán pro 6 osob je buď 2 pokojový nebo 3 pokojový.

Lyžováním ve francouzském Chatel

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!