Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Egypt,Marsa Alam,Hotel Royal Tulip Beach Resort *****
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Egypt,Marsa Alam,Hotel Royal Tulip Beach Resort *****

Celá ČR
25. 2. 2019 - 08:37
14 512 Kč
Prodávající

Popis

Ideální místo pro dovolenou s přáteli a rodinou – prostorné pokoje, vysoká úroveň služeb a animací Vám umožní šťastně si užívat slunce! K dispozici jsou dva bazény, několik restaurací a barů, včetně plážového baru. Pro ty nejmenší je k dispozici mini klub a mini akvapark. Hotel se nachází u pláže s korálovým útesem, který se doporučuje amatérským potápěčům. Dlouhé molo usnadňuje vstup do vody a je skvělým místem pro sledování mořského života. V roce 2018 hotel obdržel ŻAGIEL ITAKY pro nejvyšší kvalitu služeb.

Parametry

Geografická oblast
Severní Afrika
Stát
Egypt
Turistický region
Marsa Alam
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
*****
Stravování
all inclusive
Doprava
letecky
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
31.08.2019
Termín zájezdu - do
07.09.2019
Název letoviska / místa
Hotel Royal Tulip Beach Resort*****
Popis letoviska / místa
cca 15 km od PORT GHALIB, cca 45 km do Marsa Alam; cca 17 km od letiště v Marsa Alam; skupinový transfer (letiště-hotel-letiště) v ceně; individuální transfer na vyžádání (min. 2 dospělé osoby): 199 PLN/tam a zpět (letiště-hotel-letiště)/dospělá os., dítě od 2 let; děti do 2 let - zdarma. HOTEL: pětihvězdičkový, elegantní, postavený v roce 2013, 399 pokojů, hlavní budova a několik budov s pokoji, 2 patra, prostorné a elegantní lobby, 24h recepce, hlavní restaurace – stravování formou švédských stolů, k dispozici židličky pro děti a dětské menu, vegetariánská jídla, 2 à la carte restaurace (není součástí all inclusive) – italská kuchyně a rybí pokrmy, nutná rezervace, k dispozici židličky pro děti, vegetariánská jídla, 4 bary: v lobby, u bazénu typ swim-up, u pláže, VIP lounge (placený); obchody s oblečením, suvenýry a šperky; velká terasa s výhledem na bazén, zahrada; za poplatek: bezdrátové internetové připojení, room service, lékař na vyžádání, lékárna, prádelna; akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard.
Název ubytovacího zařízení
Hotel Royal Tulip Beach Resort*****
Popis ubytovacího zařízení
superior: pro 2 os. (možnost 1 nebo 2 přistýlek pro děti), elegantní, moderní, cca 55 m², individuálně nastavitelná klimatizace, koupelna (sprchový kout, WC; fén), TV-sat, trezor, varná konvice, minibar (za poplatek dle spotřeby); baby-cot zdarma (nutno objednat předem); balkon (stůl a židle); rodinný: pro 2 os. (možnost 1 nebo 2 přistýlek), cca 95 m², 2 pokoje propojené dveřmi, vybavený jako superior pokoj, navíc: župany a pantofle, zdarma bezdrátové připojení k internetu ve veřejných prostorech, nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje dostupné celý den, jednou za pobyt večeře v a la carte restauraci; deluxe: pro 2 os. (možnost 1 nebo 2 přistýlek pro děti), cca 60 m², vybavený jako superior pokoj, navíc: župany a pantofle, zdarma bezdrátové připojení k internetu ve veřejných prostorech, nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje dostupné celý den, jednou za pobyt večeře v a la carte restauraci; premium z jacuzzi: pro 2 os. (možnost 1 nebo 2 přistýlek pro děti), cca 60 m², vybavený jako superior pokoj, navíc: župany a pantofle, vířivka, minibar zdarma, zdarma bezdrátové připojení k internetu ve veřejných prostorech, nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje dostupné celý den, večeře v a la carte restauraci bez omezení, zdarma vstup do VIP lounge; suite: pro 2 os. (možnost 1 nebo 2 přistýlek pro děti), cca 80 m², 2 pokoje (obývací pokoj a ložnice), koupelna s vířivkou, vybavený jako superior pokoj, navíc: župany a pantofle, zdarma minibar, zdarma bezdrátové připojení k internetu ve veřejných prostorech, nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje dostupné celý den, večeře v a la carte restauraci bez omezení, jednou za pobyt snídaně a večeře na pokoji, zdarma vstup do VIP lounge, vstup do spa, masáže (1 hod./týden); pokoje s výhledem na moře, rodinný, deluxe, premium s vířivkou a suite na vyžádání za příplatek. SPORT A ZÁBAVA: 2 bazény, včetně 1 vyhřívaného v zimě, sladká voda, hl. 0,2-1,8 m, samostatný dětský bazén, v zimě vyhřívaný, 4 skluzavky pro děti, mini akvapark s 12 skluzavkami pro děti a dospělé, u bazénu slunečníky, lehátka, matrace a osušky zdarma; boccia, šipky, plážový volejbal; dětské hřiště, mini klub (4-12 let), animace pro děti a dospělé, v den zábavy a hry u bazénu a na pláži, večerní show a přehlídky, diskotéka; za poplatek: tenis, kulečník; lázeňské centrum: zdarma: posilovna; za poplatek: sauna, vířivka, parní lázně, turecké lázně, masáže. ALL INCLUSIVE: snídaně (7.00-10.00), oběd (12.30-14.30), večeře (19.00-21.30) formou švédských stolů v hlavní restauraci; snack v baru na pláži (10.00-12.00, 12.30-17.00); místní nealkoholické a alkoholické nápoje ve vyznačených barech (10.00-23.00); nutno nosit náramek all inclusive.

Egypt,Marsa Alam,Hotel Royal Tulip Beach Resort *****

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucky-Travel
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!