Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Egypt \ Hurghada - Hotel Sunny Days El Palacio ****
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Egypt \ Hurghada - Hotel Sunny Days El Palacio ****

Celá ČR
24. 2. 2019 - 20:25
12 552 Kč
Prodávající

Popis

Riviéra Rudého moře je opravdový zázrak přírody. Písečné pláže, horké africké slunce, tyrkysové moře, které se spojuje s pouští. Egypt je země živých a mrtvých a mnoha tajemství, kde se minulost potkává se současností, historie faraonů je stále zahalena všudypřítomným pouštním pískem.
Hotel patří k síti Sunny Days Resorts & Hotels, která vlastní také hotel Palma De Mirette. Je postaven v mimořádně originálním andaluském stylu a nabízí dobrou úroveň relaxace v blízkosti centra Hurghady, přímo na pláži. Ideální místo pro všechny - milovníky potápění potěší korálový útes jen kousek od břehu a parta přátel ocení kouzlo nočního života v centru letoviska. Na místě je mnoho atrakcí pro rodiny s dětmi a pohodlné a prostorné pokoje.

Parametry

Geografická oblast
Severní Afrika
Stát
Egypt
Turistický region
Hurghada
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
****
Stravování
all inclusive
Doprava
letecky
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
06.06.2019
Termín zájezdu - do
13.06.2019
Název letoviska / místa
Hotel Sunny Days El Palacio ****
Popis letoviska / místa
POKOJ: standardní: pro 2 os. (možnost 1 nebo 2 přistýlek pro děti), cca 28 m², elegantní, individuálně řízená klimatizace, koupelna (vana, WC; vysoušeč vlasů), satelitní TV, telefon, trezor, minibar (za příplatek); dětská postýlka zdarma pro děti do 2 let na vyžádání před příjezdem; balkón nebo terasa (stůl a židle). SPORT A ZÁBAVA: velký bazén se skluzavkami, sladká voda, vyhřívaný v zimě, dětské brouzdaliště, u bazénů zdarma slunečníky, lehátka, matrace a osušky; šipky, plážový volejbal; dětské hřiště a herna pro děti, mini klub (4-12 let), diskotéka, zábava pro děti a dospělé, posilovna; za poplatek: kulečník, wellness centrum: masáže, sauna, parní lázeň; v hotelu Sunny Days Palma De Mirette (za poplatek): tenis, hřiště pro squash, centrum vodních sportů na pláži. ALL INCLUSIVE: snídaně (6.30-10.00), oběd (12.30-15.00), večeře (18.30-22.00), pozdní večeře (22.30-1.00) formou švédských stolů v hlavní restauraci; občerstvení v barech (12.00-17.00); nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje ve vyznačených barech; večeře v à la carte restauraci jednou za pobyt (požadovaná rezervace předem); nutno nosit náramky all inclusive.
Název ubytovacího zařízení
Hotel Sunny Days El Palacio ****
Popis ubytovacího zařízení
čtyřhvězdičkový, postavený v roce 2002, pravidelně renovovaný, 825 pokojů, 4 budovy, 2-4 pater, 2 výtahy, prostorné a elegantní lobby, 24h recepce, hlavní restaurace - stravování formou švédských stolů, mezinárodní kuchyně, k dispozici židličky pro děti, vegetariánské pokrmy, á la carte restaurace: Italian - italská kuchyně, Fish - mořské plody, k dispozici dětské židličky, bar v lobby, 1 bar u bazénů, 3 bary na pláži, snack-bar; směnárna, nákupní centrum: suvenýry, pohlednice, oblečení, kosmetika; terasa s výhledem na bazén a moře, zahrada, bezplatné připojení k internetu; za poplatek: room service, kadeřnictví, au-pair; akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

Egypt \ Hurghada - Hotel Sunny Days El Palacio ****

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucky-Travel
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!