Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Egypt \ Marsa Alam - Hotel Elphistone Resort ****
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Egypt \ Marsa Alam - Hotel Elphistone Resort ****

Celá ČR
24. 2. 2019 - 20:13
12 368 Kč
Prodávající

Popis

čtyřhvězdičkový, udržovaný, postavený v roce 2002, renovovaný v roce 2012, 272 pokoje, 10 budov, 1–2 patra, prostorné lobby, 24h recepce, hlavní restaurace Red Sea – mezinárodní kuchyně, stravování formou švédských stolů, k dispozici židličky pro děti, à la carte restaurace Fish Market – mořské plody, lobby bar, bar u bazénu Sun Shine, bar na pláži Bikini Bar, koutek s pizzou, mini market, obchody se suvenýry, konferenční místnost pro 200 osob; za poplatek: bezdrátové připojení k internetu, internetová kavárna, room service, lékárna, kadeřnictví; salon krásy, prádelna; zařízení pro osoby se zdravotním postižením; akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard.

Parametry

Geografická oblast
Severní Afrika
Stát
Egypt
Turistický region
Marsa Alam
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
****
Stravování
all inclusive
Doprava
letecky
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
21.05.2019
Termín zájezdu - do
28.05.2019
Název letoviska / místa
Hotel Elphistone Resort ****
Popis letoviska / místa
Hotel se nachází u jedné z nejkrásnějších pláží v zátoce El Nabaa - ráje pro milovníky potápění. Díky soukromé písčité pláži s pozvolným vstupem do moře a krásného korálového útesu je hotel ideální pro rodiny s dětmi a pro milovníky šnorchlování. Elegantní a útulné pokoje jsou vybaveny vším, co potřebujete pro spokojenou dovolenou. Velké a dobře udržované bazény jsou centrem hotelu. K dispozici je také široká škála sportů pro dospělé i děti a dále denní i večerní animace. hotelová, písčitá, délka cca 300 m, přímo u hotelu, pozvolný vstup do moře, korálový útes u břehu, doporučená ochranná obuv, molo, lehátka, slunečníky a osušky zdarma; bar (součást all inclusive). VHODNÝ PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM: • osoba na invalidním vozíku se může volně pohybovat z pokoje do recepce, restaurace, baru, bazénu a zahrady • bezbariérový přístup: hlavní vchod do hotelu, lobby a bazén Pokoj: • 2 místností v přízemí (na vyžádání) • šířka vstupních dveří do místnosti není menší než 90 cm prostor v místnosti: cca 42 m² Koupelna: • šířka dveří do koupelny: 90 cm • sprchový kout: zábradlí, • výška WC: 45-50 cm, zábradlí u záchodu • umyvadlo není výše než 80 cm a níže než 65 cm • zrcadlo nejvýše 100 cm od podlahy Pláž: • příjezdová cesta na pláž • povrch cesty vedoucí na pláž: příjezdová cesta na pláž: tvrzený písek/štěrk
Název ubytovacího zařízení
Hotel Elphistone Resort ****
Popis ubytovacího zařízení
POKOJ: standardní: pro 2 os. (možnost 1 nebo 2 přistýlek), cca 42 m², udržovaný, individuálně ovladatelná klimatizace, koupelna (sprcha, WC; fén), TV-sat, telefon, trezor; za poplatek: bezdrátové připojení k internetu, minibar; baby-cot (nutno objednat předem); balkón nebo terasa (stůl a židle); výhled na moře na vyžádání, za příplatek. SPORT A ZÁBAVA: 3 bazény, sladká voda, cca 616 m², hl. 1,2-1,8 m, cca 585 m², hl. 0,5–1,5 m, vyhřívaný v zimním období, cca 550 m², hl. 0,6-1,6 m, hydromasáž, 2 bazény pro děti, hl. 0,7 m, u bazénu zdarma slunečníky, lehátka a osušky; volejbal, fotbal, stolní tenis, lukostřelba, boccia, vodní pólo, fitness, posilovna, vodní aerobik; animace pro děti a dospělé v průběhu dne, hry, večerní vystoupení v amfiteátru, diskotéka (nápoje za poplatek); za poplatek: tenis (pouze osvětlení), kulečník, lázeňské centrum: zdarma: posilovna; za poplatek: sauna, vířivka, masáže, parní lázně; potápěčské centrum a vodní sporty.

Egypt \ Marsa Alam - Hotel Elphistone Resort ****

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucky-Travel
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!