Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Hotel The Three Corners Sea Beach Resort
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hotel The Three Corners Sea Beach Resort

Celá ČR
12. 12. 2018 - 18:03
13 263 Kč
Prodávající

Popis

Ideální pro rodinnou dovolenou a aktivní dovolenou s přáteli. Umístěný na soukromé pláži s korálovým útesem, který začíná v blízkosti břehu a speciální platformou pro snadný vstup do vody, je populární volbou pro milovníky potápění. Milovníci vodních radovánek zde najdou vše, co je potřebné pro úspěšnou dovolenou - skvělé bazény a mini aquapark. Tobogány pro dospělé a děti jsou navrženy tak, aby si zábavu užili pospolu. Prakticky zařízené pokoje a funkční interiér zajistí pohodlí během Vašeho pobytu a vždy nápomocná obsluha a příjemná atmosféra jsou zárukou pro bezstarostnou dovolenou.

Parametry

Geografická oblast
Severní Afrika
Stát
Egypt
Turistický region
Marsa Alam
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
****
Stravování
all inclusive
Doprava
letecky
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
08.06.2019
Termín zájezdu - do
15.06.2019
Název letoviska / místa
Hotel The Three Corners Sea Beach Resort
Popis letoviska / místa
asi 8 km od PORT GHALIB; cca 8 km od letiště v Marsa Alam; skupinový transfer (letiště-hotel-letiště) v ceně; individuální transfer na vyžádání (min. 2 dospělé osoby): 199 PLN/tam a zpět (letiště-hotel-letiště)/dospělá os., dítě od 2 let; děti do 2 let - zdarma. PLÁŽ: hotelová, písčitá, pozvolný vstup do moře, korálový útes u břehu, doporučená ochranná obuv, můstek, přímo u hotelu, přístup přes areál hotelu, slunečníky, lehátka, matrace a osušky zdarma; bar v rámci all inclusive. HOTEL: čtyřhvězdičkový, otevřen koncem roku 2005, 324 pokojů, hlavní budova a několik budov s pokoji, 1 patro, prostorné a elegantní lobby, 24h recepce, hlavní restaurace – stravování formou švédských stolů, mezinárodní kuchyně, tematické večery, k dispozici židličky pro děti, 5 barů v areálu hotelu, včetně baru v lobby, swim-up bar u bazénu a bar na pláži, vodní dýmka (není součásti all inclusive), několik obchůdků v areálu hotelu; terasa s výhledem na bazén, zahrada, bezplatné bezdrátové připojení k internetu v lobby; za poplatek: internetový koutek, lékař na vyžádání, prádelna; pro osoby se zdravotním postižením; akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard.
Název ubytovacího zařízení
Hotel The Three Corners Sea Beach Resort
Popis ubytovacího zařízení
POKOJ: standardní: pro 2 os. (možnost 1 přistýlky), cca 25 m², prakticky zařízený, individuálně ovladatelná klimatizace, koupelna (vana nebo sprcha, WC; fén), TV-sat, telefon, trezor; za poplatek: minibar; baby-cot zdarma (nutno objednat předem); balkón nebo terasa (v některých pokojích stůl a židle na balkóně); rodinný: pro 2 os. (možnost 1 nebo 2 přistýlek), cca 34 m², vybavený jako standardní pokoj; rodinný pokoj za příplatek. SPORT A ZÁBAVA: 2 bazény, nepravidelný tvar, sladká voda, dětské brouzdaliště, sladká voda, vyhřívaný v zimní sezóně, cca 50 m², hl. 0,5 m, mini aquapark; pro dospělé a pro děti, u bazénů slunečníky, lehátka, matrace a osušky zdarma; stolní tenis, šipky, posilovna, aerobik, aqua aerobik, boccia, volejbal; dětské hřiště, mini klub (4–12 let), příležitostně diskotéka, denní a večerní animace pro dospělé a pro děti: hry a zábavy, bingo, kvízy, tance, umělecká představení; za poplatek: kulečník, vířivka, sauna, parní lázeň; potápěčské centrum.

Hotel The Three Corners Sea Beach Resort

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucky-Travel
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!