Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Egypt 8dní za 11 390,-Kč
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Egypt 8dní za 11 390,-Kč

Celá ČR
11. 12. 2018 - 09:15
11 390 Kč
Prodávající

Popis

Egypt na 8 dní za 11 390,-Kč na osobu při obsazení 2 osobami. V ceně ubytování, all inclusive strava, zpáteční letenka, transfer a služby česky hovořícího delegáta.

Parametry

Geografická oblast
Severní Afrika
Stát
Egypt
Turistický region
Sharm El Sheikh
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
hotel
Úroveň ubytování
****
Stravování
all inclusive
Doprava
letecky
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
28.03.2019
Termín zájezdu - do
04.04.2019
Název letoviska / místa
Aurora Oriental Resort
Popis letoviska / místa
Označení ubytovací kapacity dle pořadatele: HOTEL AURORA ORIENTAL RESORT Kategorie hotelu: **** Přátelský hotelový rezort leží v udržované exotické zahradě a má skvělou polohu v centru Nabq Bay. Hotel leží poblíž obchodní promenády La Strada. Nabízí širokou škálu služeb a sportovních aktivit a je tak vhodnou volbou pro strávení odpočinkové i aktivní dovolené.
Název ubytovacího zařízení
HOTEL AURORA ORIENTAL RESORT
Popis ubytovacího zařízení
Poloha - Centrum Naama Bay cca 20 km - Nákupní centrum La Strada cca 400 m - Letiště Sharm El Sheikh cca 12 km Pláž - Písčitá pláž přímo u areálu hotelu - Cesta je přes plážovou promenádu - Vstup do moře je přes cca 800 m dlouhé korálové podloží (vhodná obuv do vody) - Pro vstup do moře je zde také molo - Bar, sprchy a WC - Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma Popis - Recepce a směnárna - 2 restaurace a několik barů - Obchůdky, minimarket - Diskotéka - Fitness, wellness - Konferenční místnost - 3 bazény pro dospělé, z nichž některé mají část pro děti - Tobogan - Lehátka a slunečníky zdarma - Oficiální kategorie hotelu je 5\* Internet - Wi-Fi v lobby zdarma, na pokojích za poplatek Sport a zábava - **Zdarma:** animační programy, dětské hřiště, miniklub, plážový volejbal, šipky, fotbal, stolní tenis, tenis bez osvětlení - **Za poplatek:** služby wellness centra, masáže, sauna, parní lázeň, vířivka, kulečník, fitness centrum, tenis s osvětlením, potápění, vodní sporty Stravování - **All Inclusive:** snídaně, pozdní snídaně, oběd a večeře formou bufetu, neomezené množství místních vybraných alko a nealko nápojů v barech a restauracích dle jejich otevírací doby (10.00–24.00) Ubytování - **Pokoj Deluxe** - Centrální klimatizace - Koupelna se sprchou nebo vanou, WC, vysoušeč vlasů - Telefon, TV, DVD přehrávač - Bezpečnostní schránka zdarma - Minibar za poplatek - Koutek k posezení - Balkon nebo terasa - Dětská postýlka na vyžádání zdarma Pořadatelem tohoto zájezdu je Blue Style s.r.o., IČ 25609688. Pro ověření termínu zájezdu nebo další informace volejte 602 260 782 nebo 777 701 778.

Egypt 8dní za 11 390,-Kč

Zavřít Zavřít
Prodávající
Franta Scherbaum
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!