Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Ostrov Pag -aparthotel Macadams s bazenem jen 40 m od moře
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Ostrov Pag -aparthotel Macadams s bazenem jen 40 m od moře

Hlavní město Praha
1. 12. 2018 - 21:09
Dohodou
Prodávající

Popis

Chorvatsko - aparthotel s apartmány "MacAdams" **** se nachází jen kolem 40 m od moře. Jsou zde využity všechny pozitivní vymoženosti přímořské a ostrovní architektury. Apartmány pro 2 - 6 osob s četnými oblouky a romantickými terasami, chráněnými před sluncem, poskytují opravdový středozemní zážitek. Apartmány jsou vybavené kuchyní, TV SAT a výhledem na moře. Přímo u penzionu je klientům k disposici bazén 15 x 5 m se sladkou vodou ( hloubka 1,5 m ) a lehátka ale také dětská bazén v průměru 3 m a hloubkou 0,6 m. Nad ním je útulná restaurace, kde je po celý den poskytováno občerstvení a vaří se tam. Možnost polopenze,pronájem člunu s motorem, garáž. Pláže jsou oblázkové a kamenité a asi 250 m je i písečná pláž s léčivým blátem.

Poblíž se nachází lokalita Novalja.
CA DALMACIJATOUR

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Chorvatsko
Turistický region
Ostrov Pag
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
apartmán
Úroveň ubytování
****
Doprava
kombinovaná
Délka zájezdu
více než 21 dní
Termín zájezdu - od
01.05.2019
Termín zájezdu - do
01.10.2019
Název letoviska / místa
Potočnica, ostrov Pag
Popis letoviska / místa
Jen asi 10 km od Novalji a 845 km z Prahy v Severní Dalmácii na ostrově Pag se nachází městečko Potočnica. Mírné středozemní podnebí a zotavující ticho, učiní Vaši dovolenou nezapomenutelným zážitkem. V Potočnici příroda zanechala stopy své štědrosti. Pod korunami staletých oliv, v hlubokém tichu si najdete svoj koutek mezi mořem a zelení. Poblíž se nachází přírodní rezervace s 80ti tisíci olivových stromů. Tato lokalita o rozloze 20 hektarů je jediná svého druhu na Jardranu a má obrovskou estetickou a botanickou hodbnotu. Kvůli svým charakteriskám je od roku 1963 chráněná a vyhlášená botanická rezervace.
Název ubytovacího zařízení
Apartmány "MacAdams" ****
Popis ubytovacího zařízení
Apartmány "MacAdams" **** se nachází jen kolem 40-50 m od moře. Jsou zde využity všechny pozitivní vymoženosti přímořské a ostrovní architektury. Čtyřlůžkové a dvoulůžkové apartmány s četnými oblouky a romantickými terasami, chráněnými před sluncem, poskytují opravdový středozemní zážitek. Apartmány jsou vybavené kuchyní, TV SAT a výhledem na moře. Přímo u penzionu je klientům k disposici bazén 15 x 5 m se sladkou vodou ( hloubka 1,5 m ) a lehátka ale také dětská bazén v průměru 3 m a hloubkou 0,6 m. Nad ním je útulná restaurace, kde je po celý den poskytováno občerstvení a vaří se tam. Možnost polopenze, pronájem člunu s motorem, garáž. Pláže jsou oblázkové a kamenité a asi 250 m je i písečná pláž s léčivým blátem.

Ostrov Pag -aparthotel Macadams s bazenem jen 40 m od moře

Zavřít Zavřít
Prodávající
Tomislav Vojnovič
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!