Home Zájezdy, dovolená Zájezdy 10 denní zájezd ostrov Pag s plnou penzí autokarem
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

10 denní zájezd ostrov Pag s plnou penzí autokarem

Celá ČR
24. 2. 2019 - 16:00
5 886 Kč
Prodávající

Popis

Ostrov Pag - patří mezi nejkrásnější, svou rozlohou je třetí největším ostrovem. Fascinuje dominantní horskou krajinou, křišťálově čistým mořem i rajským klidem. Centrem je město Pag - známé výrobou sýra i těžkou soli. Celý ostrov je položen podél masívu Velebit i od pevniny je oddělen Velebitským masivem.
Penzion Tauzer se nachází v klidné části apartmánové vesničky Mandre. Příjemné večery
také můžete strávit, kromě posezení u penzionu, v některé z kaváren a restaurací.
PLÁŽ: oblázková s pozvolným vstupem do moře, cca
150m.
Polopenze s lehkým obědem - česká kuchyně, snídaně zesílená kontinentální, oběd formou přesnídávkové polévky + pečivo, večeře jednotná, s dezertem nebo ovocem. V den příjezdu se začíná večeří
Doprava: autokarem

Doprava luxusními klimatizovanými busy. Odjezdy z celé Moravy.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Chorvatsko
Turistický region
Ostrov Pag
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
pension
Úroveň ubytování
***
Stravování
plná penze
Doprava
autobus
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
09.09.2019
Termín zájezdu - do
18.09.2019
Název letoviska / místa
Mandre
Popis letoviska / místa
FAKULTATIVNÍ VÝLETY ostrov PAG Čista plaža - Odpolední koupání v Pažském zálivu. Pozvolný vstup do moře, písčitá pláž a překrásný výhled na pohoří Velebit. Cena cca 170,-Kč/os (nebo cca 50KN/os) Město Pag - Večerní prohlídka hlavního města ostrova Pag s průvodcem. Historie, muzeum težby soli, kultura, zábava, restaurace, nákupy. Cena cca 300,-Kč/os (nebo cca 90KN/os) Město Novalja -Večerní návštěva největšího přístavu na ostrově. Muzeum s antickými nálezy, krásná promenáda, rybí restaurace, nádherný západ Slunce. Možnost návštěvy diskotéky na pláži Zrče. Cena cca 250,-Kč/os (nebo cca 75KN/os) Povljana -Odpolední koupání v moři a návštěva jezírka s léčivým bahnem (Peloid). Vodní atrakce, promenáda s občerstvením a suvenýry. Cena cca 250,-Kč/os (nebo cca 75KN/os) Národní park Paklenica + Vinnetou - Středně náročná horská túra v NP Paklenica v pohoří Velebit. Prohlídka muzea Vinnetou a návštěva několika míst kde probíhalo natáčení. cena cca 500Kč/os (nebo cca 150KN/os) + vstup do NP: dospělí 50KN/os, děti a mládež 7-18 let, studenti do 25let s průkazem 30KN/os, děti do 7let – zdarma, Muzeum Vinnetou ZDARMA Fishpicnic(Ne)tradiční celodenní robinzonský výlet lodí. Plavba Pažským zálivem, zakotvení na moři a koupání z lodě, návštěva rybářské vesničky či jeskyně na moři. Víno, rakija, rybí oběd. oběd (ryba, kuřecí), pití (rakija, víno, voda), 2x doprava – dospělí 290,-KN, děti 5-11 let 190,-KN, do pěti let gratis Ostov Maun - Koupání v nádherné zátoce na pustém ostrově Maun. Doprava motorovým člunem z přístavu v Mandre. Cena dospělí 320,-Kč (95,-KN), děti do 10 let 270,-Kč (80,-KN)
Název ubytovacího zařízení
Tauzer
Popis ubytovacího zařízení

10 denní zájezd ostrov Pag s plnou penzí autokarem

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lucky-Travel
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!