Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Dovolená Chorvatsko Hvar
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Dovolená Chorvatsko Hvar

Hlavní město Praha
23. 4. 2017 - 22:18
750 Kč
Prodávající

Popis

Ceně začínají : od 750 kč. Neplát té províze.
Poloha: rodinný dům Ivan se nachází ve městě Sučuraj na ostrově Hvar. Dům je 200 m od oblázkové městské plážé Česminica a 1,5 km od písečné pláže Perna.
V okolí do 200 m najdete restaurace, kavárnu, cukrárnu, poštu, obchod, trajekt, autobusovou zastávku, suvenýry, park pro děti, taxi lod..Z domu je vidět na zahrádku, krásnou městskou čtvrt a také na moře.
Ubytování: Každý pokoj má vlastní terasu, na které můžete posnídat, vypít si kávu či si dát sklenku vína. Všechny jsou klimatizované a mají digitální SAT-TV, připojení k internetu .K dispozici je také toaleta a koupelna se sprchou nebo vanou.Apartmány jsou v prvním a druhém patře rodinného domu.
Je k dispozici veškeré potřebné vybavení pro příjemný pobyt.
Před domem se nachází zahrada a velký prostor pro parkování až pro 15 aut.
Kapacita domu: Dům je zcela zrekonstruovaný a v horkých dnech je velmí příjemný. V domě je umístněn
A)4 apartmány pro 3 + 2 osoby
B) 4 studio apartmány pro 3 osoby
C) 8 apartmánů pro 2 osoby

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Chorvatsko
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
apartmán
Úroveň ubytování
***
Stravování
polopenze
Doprava
vlastní
Délka zájezdu
více než 21 dní
Termín zájezdu - od
01.05.2017
Termín zájezdu - do
01.10.2017
Název letoviska / místa
Ostrov Hvar, Sucuraj
Popis letoviska / místa
Ostrov Hvar je nejdelším a nejslunečnějším chorvatským ostrovem a bývá považován také za jeden z nejkrásnějších. Město upoutá bohatou středomořskou a subtropickou vegetací, pro kterou jsou zde velmi příznivé podmínky .Výjimečné přírodní podmínky dělají z ostrova Hvar oblíbený cíl návštěvníků Chorvatska a jsou důvodem k tomu, že je úspěšně srovnáván s nejznámějšími světovými destinacemi.
Název ubytovacího zařízení
Ivan
Popis ubytovacího zařízení
V klidné části Sućuraje na ostrově Hvar, 200 m od pláže Česminica a 250 m od centra města, se nacházejí apartmány IVAN. Nabízíme Vám: A) 4 apartmány pro 3 + 2 osoby B) 4 studio apartmány pro 3 osoby C) 8 apartmánů pro 2 osoby Apartmány jsou v prvním a druhém patře rodinného domu. V bytech je k dispozici veškeré potřebné vybavení pro příjemný pobyt. Všechny jsou klimatizované a mají digitální SAT-TV, připojení k internetu a balkony. Před domem je velké nádvoří s grilem a parkovištěm. Pro naše hosty je restaurace. Nabízíme také půjčovnu motorových člunů. K dispozici je také možnost organizovat výlety lodí na ostrov Korčula a poloostrov Pelješac. Chcete-li navštívit Medžugorje, můžete to udělat za pouhých 90 minut (30 minut trajektem + 60 minut autem).

Dovolená Chorvatsko Hvar

Zavřít Zavřít
Prodávající
Dejan
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!