Home Zájezdy, dovolená Zájezdy KRÁSY SLOVINSKA A CHORVATSKA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

KRÁSY SLOVINSKA A CHORVATSKA

Celá ČR
18. 4. 2016 - 19:31
6 150 Kč
Prodávající

Popis

Čtyři památky UNESCO za čtyři dny.

Poznávací zájezd s lehkou turistikou. Čeká vás nádherný Slovinský kras s dramatickými jeskyněmi, překrásná řeka Krka nabízí výhledy na kouzelné vodopády s jezírky, hluboký kaňon Velké Paklenice, který patří do národního parku Velebit a Plitvická jezera - rozsáhlá soustava vodopádů, kaskád, jezer a jezírek. Nedaleké historické město Šibenik poskytne pohled do chorvatského kulturního bohatství.


Program:

1.den: odjezd v podvečerních hodinách, možnost nástupu v jižních Čechách. Noční přesun přes Rakousko do Slovinska.

2.den: SLOVINSKÝ KRAS * ve Slovinsku se nachází tisíce krásných jeskyní. POSTOJENSKÁ JESKYNĚ - pojedete podzemním vláčkem a potom pěšky podzemními chodbami, krásná krápníková výzdoba. ŠKOCJANSKÉ JAMY - unikátní krasový systém 11 podzemních propojených jeskyní, propadlých údolí a přírodních mostů. Jeskyně jsou zapsány na Seznamu přírodního dědictví UNESCO. V podvečer přesun na ubytování na chorvatském pobřeží.

3.den: KRKA - národní park, vycházka podle Skradinských vodopádů a malebných jezírek. V posledním možnost vykoupání. ŠIBENIK - prohlídka historického středu: městská lodžie, katedrála sv. Jakuba - nejvýznamnější architektonická památka chorvatské renesance, která je zapsána na Seznamu kulturního dědictví UNESCO. Vycházka na pevnost, výhled na město. V podvečer možnost vykoupání v moři.

4.den: TROGIR - jedno z nejkrásnějších měst na jadranském pobřeží, zachovalé historické jádro města s románskou katedrálou. SPLIT - přístav, největší město na chorvatském pobřeží Jadranu s celou řadou historických pamětihodností - unikátní Diokleciánův palác pod ochranou UNESCO, romantická pobřežní promenáda. V podvečer možnost vykoupání v moři.

5.den: PAKLENICA - výlet do národního parku v pohoří Velebit. Vycházka divokou přírodou kaňonu Velká Paklenice. PLITVICKÁ JEZERA - prohlídka kouzelného řetězce jezer, vodopádů, kaskád, prahů a průzračných smaragdových jezírek, přírodního ráje, který proslavily i filmy o Vinnetouovi. Vycházka podle zdatnosti jednotlivých účastníků. Nejznámější národní park v Chorvatsku, díky své rozmanitosti byl zapsán na Seznam přírodního dědictví UNESCO. Ve večerních hodinách odjezd, noční přesun.

6.den: návrat v dopoledních hodinách.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Chorvatsko
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Stravování
polopenze
Doprava
autobus
Délka zájezdu
3-5 dní
Termín zájezdu - od
18.05.2016
Termín zájezdu - do
23.05.2016
Název letoviska / místa
Chorvatsko a Slovinsko
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
hotel v rekreačním středisku Biograd na Moru
Popis ubytovacího zařízení

KRÁSY SLOVINSKA A CHORVATSKA

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!