Home Zájezdy, dovolená Zájezdy JESENÍKY - dvoupokoj.apartmán 2 - 4 os.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

JESENÍKY - dvoupokoj.apartmán 2 - 4 os.

Celá ČR
17. 1. 2019 - 17:33
1 400 Kč
Prodávající

Popis

JESENÍKY - Penzion Pohoda apartmány Jeseník Česká Ves. WI-FI po celém objektu i zahradě.

Dva rodinné apartmány s privátními vchody, každý až 2 - 4 os.

Apartmán č.1 pro 4 os. Vchod v přízemí z obytné zahrady.

Ložnice 2 os. + pokoj 2 lůžka, vybavený KK, plochá 106 cm TV, DVD SAT, WI-FI + koupelna. Plocha 32 m2.

Apartmá č.2 vchod po venkovním schodišti do 1 poschdí. Ložnice 2 os. Pokoj - rozkládací pohovka 1 - 2 os.

Vybavený KK, plochá chytrá TV, DVD SAT, WI-FI + koupelna. Plocha 30 m2.

Recepce s barem. Turistické poradenství. Letní terasa. Privátní Finská sauna, krytá pergola, venkovní ohniště nebo gril.

zahradní nábytek, lehátka, trampolína, houpačky, pískoviště, obytná zahrada, půjčovna kol.

Parkování zdarma na oploceném pozemku u penzionu.

Penzion se nachází v udolí na úpatí pohoří Hrubý Jeseník a začínajících Rychlebských hor cca 1 km západně od města Jeseník a 2 km od lázeňského města Jeseník, které je proslulé Priessnitzovými léčbnými lázněmi. Velké množsví turistických zajimavostí a značených turistických tras a cyklotras od 100m. Louka a les 150 m. Samoobsluha, rastaurace, místní doprava 300 m. Hotel 1000 m.

Nezávazné rezervace na

www.jeseniky-penzion-pohoda.net

al.jandova@seznam.cz telefon: 728369916

Velké množství turistický zajímavostí a cyklistických tras. Tenis s umělým povrchem, víceúčelové hřiště, restaurace, veterán muzeum, krytý bazén se zahradou, hotel a obchody od 200m do 1km. Jesenické lázně 2 km, skalní vyhlídka s chatou Čertovy Kameny 2 km, rozhledna Zlatý Chlum 3 km, poutní místo Křížový vrch s kostelíčkem a hor. chatou 2 km, vodní tvrz v Jeseníku 2 km. Adrenalin park a ranč v České Vsi. V blízkém okolí jeskyně na Špičáku, chráněná rezervace Rejvíz, Lesní bar Lipová, Zlatorudné mlýny, unikátní přečerpávací elektrárna Dlouhé stráně, výstup na Praděd údolím Bílé Opavy, zámek Jánský vrch v Javorníku, Stezka v oblacích Dolní Morava, Akvapark v Losinách s vyhřívanou vodou a mnoho dalších zajímavých míst, které vám rádi poradíme.

Více na www.jeseniky-penzion-pohoda.netRodinný penzion Vám poskytne nejen komfortní ubytování s WI-FI,TV, SAT. A DVD ale i pohodu, klid a soukromí ve dvou dvoupokojových apartmánech. Každé apartmá pro 2 – 4 osoby má vlastní vchod z obytné zahrady. Ložnicí a pokoj, vlastní koupelnu a kuchyňský kout s ledničkou a vybavením pro vlastní vaření. Tichá okrajová část u lesa, vzdálená od středu města Jeseník 3 minuty autem. Turistické trasy 200m. V recepci turistické poradenství. Louka je 50m a les 100 m. Možnost vzít pejska.

Informace: al.jandova@seznam.cz www.jeseniky-penzion-pohoda.net
Tel: 728369916

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Česká republika
Turistický region
Hrubý Jeseník a Rychlebské hory
Druh zájezdu
pobyt na horách, lyžování
Druh ubytování
apartmán
Délka zájezdu
1-2 dny
Termín zájezdu - od
08.01.2014
Termín zájezdu - do
09.01.2014
Název letoviska / místa
Penzion POHODA apartmány
Popis letoviska / místa
Rodinný penzion Vám poskytne nejen kvalitní zázemí s WI-FI,TV, SAT. A DVD ale i pohodu, klid a soukromí ve dvou dvoupokojových apartmánech. Každé apartmá pro 2 – 4 osoby má privátní vchod z obytné zahrady. Ložnicí a pokoj, vlastní koupelnu a kuchyňský kout s ledničkou a vybavením pro vlastní vaření. Tichá okrajová část u lesa, vzdálená od středu města Jeseník 3 minuty autem.Lyžařský areál 15 min. autem Louka a les 100 m. Možnost vzít pejska. REZERVACE: al.jandova@seznam.cz www.penzion-pohoda-apartmany.eu Tel: 728369916
Název ubytovacího zařízení
Penzion POHODA apartmány
Popis ubytovacího zařízení
VYBAVENÍ: Vlastní ložnici + pokoj + koupelnu, WI-FI, TV, DVD A SATELIT . Apartmán č.1 v přízemí má vchod přímo z obytné zahrady a je po celkové rekonstrukci, apartmán č.2 má vchod po venkovním schodišti do 1 poschodí a je nově vybudovaný. Ubytování není nad sebou, takže se hosté s malými dětmi nebo pejsky se nemohou navzájem rušit. Vybaveni obou apartmánu: ložnice s manželskou postelí, pokoj s rozkládacím dvojlůžkem nebo dvěma válendami s pružinovými madracemi a kuchyňským koutkem vybaveným nádobím na počet os. , ledničkou s mraz. , mikrovlnkou, varnou konvicí a dvouplotýnkovým vařičem, Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a WC. SLUŽBY: V recepci penzionu je bar a připojení na internet a Skype. Na požádání turistické poradenství a sněhové spravodajství. Na oplocené zahradě je houpačka, pískoviště, gril, ohniště a možnost zahrát si ruské kuželky nebo můžete využít 200 m. vzdálené více účelové tartanové hřiště.

JESENÍKY - dvoupokoj.apartmán 2 - 4 os.

Zavřít Zavřít
Prodávající
Alena Jandová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!