Home Zájezdy, dovolená Zájezdy CYKLOSTEZKOU ÚDOLÍM BEČVY
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

CYKLOSTEZKOU ÚDOLÍM BEČVY

Celá ČR
14. 8. 2017 - 17:08
3 450 Kč
Prodávající

Popis

Začínat budete na Soláni a na Pustevnách.
Za doktorem Martinem do Velkých Karlovic.
zájezd č. 750

Čeká vás příjemná jízda pestrou krajinou. Vždyť část cyklostezky je vedena po nově vybudovaných úsecích s vyloučením motorové dopravy. Menší část trasy je vedena po málo frekventovaných místních komunikacích a zpevněných lesních a polních cestách a skutečné minimum trasy zatím musíte absolvovat po silnicích. Co můžete cestou vidět? Krásnou přírodu Beskyd, valašské dřevěnice roztroušené po obcích a městečkách regionu nebo soustředěné v rožnovském skanzenu.


Program:

1.den: odjezd v ranních hodinách, přesun na Moravu. VSETÍNSKÁ BEČVA - můžete se těšit na krásnou přírodu Hornovsacka. Cyklotrasa Soláň 863 m - Velké Karlovice - Karolínka - Nový Hrozenkov - Vsetín (možnost ukončení trasy, celkem 45 km) - Valašské Meziříčí 284 m, celkem 65 km. SOLÁŇ - vrch umělců je od pradávna považován za jedno z nejkrásnějších míst v Beskydech. Panoramatické výhledy na Beskydy. VELKÉ KARLOVICE - po stopách doktora Martina. Karlovské fojtství je národní kulturní památkou, národopisné muzeum. Pozoruhodný dřevěný barokní kostel. KAROLÍNKA - soubor roubených staveb, sklárna. NOVÝ HROZENKOV - památky lidové architektury. HUSLENKY - malebná obec.

2.den: ROŽNOVSKÁ BEČVA - část cyklostezky patří k vůbec nejmodernějším u nás a provede vás kromě jiného i významným valašským městem Rožnovem. Cyklotrasa Pustevny 1020 m - Horní Bečva 545 m - Rožnov pod Radhoštěm (možnost ukončení trasy, celkem 30 km) - Zubří - Zašová - Valašské Meziříčí 284 m, celkem 45 km. PUSTEVNY - nejnavštěvovanější místo v Beskydech. Dřevěné stavby Dušana Jurkoviče jsou národní kulturní památkou. Možnost vycházky přes vyhlídku Cyrilku k soše pohanského boha Radegasta, případně až na vrchol Radhoště. Panoramatické výhledy. RADHOŠŤ 1129 m - posvátná hora. Kaple a sousoší Cyrila a Metoděje, turistická chata. Panoramatické výhledy. HORNÍ BEČVA - rozlehlá horská obec. ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Valašské muzeum v přírodě je národní kulturní památkou. Přes 100 památkových objektů je soustředěno ve čtyřech areálech. Návštěvníkům jsou k dispozici pivní lázně. VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - historické centrum je památkovou zónou.

3.den: BEČVA - trasa vás z valašských kopců úzkou Moravskou bránou dovede až do hanáckých rovin. Cyklotrasa Valašské Meziříčí 284 m - Teplice nad Bečvou - Týn nad Bečvou - Lipník nad Bečvou - Přerov (možnost ukončení trasy, celkem 55 km) - Troubky - soutok Bečvy s Moravou - Tovačov 195 m, celkem 70 km. TEPLICE N. B. - jedny z nejkrásnějších moravských lázní, aragonitové jeskyně. HELFŠTÝN - rozsáhlý hrad, expozice historické mincovny a uměleckého kovářství. TROUBKY - obec na soutoku Bečvy a Moravy. TOVAČOV - renesanční zámek s proslulou Spanilou věží. V odpoledních hodinách odjezd, návrat do 20.00 hodin.



Ubytování: penzion Valašské Meziříčí.

Stravování: snídaně. Možnost dokoupení večeří za celkovou cenu 260,- Kč.

V ceně je zahrnuta: přeprava, 2x ubytování, 2x snídaně a průvodce.


Další zajímavé zájezdy:
www.hoska-tour.cz

Pořadatel zájezdu:
Lubomír Hoška, HOŠKA TOUR; IČO: 43518621

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Česká republika
Turistický region
Beskydy
Druh zájezdu
sportovní zájezd
Druh ubytování
pension
Stravování
snídaně
Doprava
autobus
Délka zájezdu
1-2 dny
Termín zájezdu - od
29.09.2017
Termín zájezdu - do
01.10.2017
Název letoviska / místa
Beskydy
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
penzion Valašské Meziříčí
Popis ubytovacího zařízení

CYKLOSTEZKOU ÚDOLÍM BEČVY

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!