Home Zájezdy, dovolená Zájezdy VINOBRANÍ VE VELKÝCH PAVLOVICÍCH
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

VINOBRANÍ VE VELKÝCH PAVLOVICÍCH

Celá ČR
5. 8. 2016 - 10:43
2 750 Kč
Prodávající

Popis

Ochutnávka burčáků a vín místních vinařů.
Putování po rozhlednách.
zájezd č. 450

Poznávací zájezd s vycházkami. Víno, hudba, zábava a tradice. Čeká vás vinařská slavnost s bohatým celodenním kulturním programem, krojovaný průvod městem, jarmark, prodej vína a burčáku. Slavnost vinobraní se starým tradičním obřadem "zaražením hory" je významným folklórním svátkem a vrcholnou společenskou událostí vinařského roku ve Velkých Pavlovicích. Právě zde bylo vyšlechtěno několik nových odrůd révy vinné - nejznámější je odrůda André. Kromě vína jsou dalším typickým místním produktem meruňky. Městem prochází páteřní Moravská vinná stezka mezi Hustopečemi a Modrými horami a okruh vinařské stezky Krajem André.


Program:

1.den: odjezd v ranních hodinách, přesun na jižní Moravu. Vycházky mezi vinicemi. KYJOV - významné středisko lidové kultury Slovácka, centrum města je památkovou zónou. MUTĚNICE - významná vinařská oblast, lidová architektura, vinné sklepy. ČEJČ - starobylá vinařská obec. ČEJKOVICE - pozoruhodné templářské sklepy, možnost prohlídky. HUSTOPEČE - srdce vinic a mandloní. Mandloňová rozhledna za městem byla otevřena teprve nedávno.

2.den: KRAVÍ HORA - recesistická republika. Čekají vás vinné sklípky, romantická zákoutí s vinicemi, rozhledny. Budete mít možnost ochutnat výtečná bořetická vína, případně burčák. VELKÉ PAVLOVICE - nejen víno a meruňky jsou symbolem tohoto kraje. Celé odpoledne až do pozdního večera strávíte na vinobraní. V programu je i zhlédnutí krojovaného průvodu.

3.den: ŠAKVICE - vinařská obec ležící na břehu Novomlýnských nádrží. BŘECLAV - město leží na Dyji, v okolí krásná příroda. ROZHLEDNY: Kraví hora - dřevěná rozhledna obklopená vinicemi. U Obrázku - jedna z nejmenších dřevěných rozhleden. Slunečná - svérázná dřevěná rozhledna s kovovými prvky ležící nad vinicemi. Hustopeče - rozhledna v mandloňovém sadu. Dalibor - nová zděná rozhledna. Přítlucká hora - dřevěná rozhledna nedaleko Lednicko - valtického areálu. V odpoledních hodinách odjezd, návrat do 20.30 hodin.




Ubytování: hotel v Hustopečích.

Stravování: snídaně. Možnost večeří v hotelové restauraci a na vinobraní.

Cena: 2 750,-/2 650,- Kč.

V ceně je zahrnuta: přeprava, 2x ubytování, 2x snídaně a průvodce.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Česká republika
Turistický region
Jižní Morava
Druh zájezdu
poznávací zájezd
Druh ubytování
hotel
Stravování
snídaně
Doprava
autobus
Délka zájezdu
1-2 dny
Termín zájezdu - od
02.09.2016
Termín zájezdu - do
04.09.2016
Název letoviska / místa
Hustopeče
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
hotel
Popis ubytovacího zařízení

VINOBRANÍ VE VELKÝCH PAVLOVICÍCH

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK Hoška tour
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!