Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Airsoftový tábor SPA-kemp Vojenská akademie
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Airsoftový tábor SPA-kemp Vojenská akademie

Celá ČR
9. 6. 2016 - 09:10
3 700 Kč

Popis

Chcete své dítko poslat na tábor plný zážitků? Potřebujete, aby si dítě zlepšilo fyzičku a nevysedávalo jen u počítače? Nebo potřebujete jen zkrotit „puberťáka“? S.P.A. kemp bude rozhodně dobrá volba. Tábor je pojat jako Vojenská akademie, uzpůsobena dětem všech věkových hranic. Kemp pořádá team profesionálních lidí z řad Armády ČR, Policie ČR a zdravotnictví, kteří mají letité zkušenosti s vedením dětských táborů na speciálně zaměřených táborech. Kemp je určen pro děti od 12 – 99 let.
Vaše děti se naučí spoustu nových věcí, ať už jde o pohyb v terénu, střelbu z airsoftových zbraní, či absolvování různých kurzů (první pomoc, přežití, topografie, sebeobrana). Pokud jsme Vás zaujali, navštivte naší webovou stránku www.spa-kemp.cz, či nás najdete na facebooku – Spolek přátel airsoftu KEMP, kde Vám rádi zodpovíme veškeré Vaše dotazy.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Česká republika
Turistický region
Lounsko a Žatecko
Druh zájezdu
dětský tábor, dětský zájezd
Druh ubytování
jiný
Stravování
plná penze
Doprava
vlastní
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
22.07.2016
Termín zájezdu - do
31.07.2016
Název letoviska / místa
Žerotín okres Louny, Ústecký kraj
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
DT Žerotín, pošta Panenský Týnec
Popis ubytovacího zařízení
Děti budou ubytovány v dvoupatrových chatkách bez elektřiny po čtyřech lůžkách, dívky a chlapci zvlášť. Hygienické zázemí tábora je ve zděné budově s oddělenými sprchami s teplou tekoucí vodou po celý den a oddělené splachovací toalety. Stravování je zajištěno ve zděné budově s vybavenou kuchyní a jídelnou s možností vytápění. Jídlo podáváno 5x denně, na základě kalorických a nutričních norem pro dětskou stravu. Po dohodě jsme schopni zajistit úpravy jídelníčku pro speciální diety určené lékařem (celiakie a diabetes...). Pitný režim zajištěn 24 hodin denně.

Airsoftový tábor SPA-kemp Vojenská akademie

Zavřít Zavřít
Prodávající
Spolek přátel airsoftu
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!