Home Zájezdy, dovolená Zájezdy Zimní rodinný pobyt - Kopřivná - 28.2. - 6.3. 2016
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zimní rodinný pobyt - Kopřivná - 28.2. - 6.3. 2016

Moravskoslezský kraj
14. 12. 2015 - 15:07
15 400 Kč
Prodávající

Popis

Chata Kopřivná, Malá Morávka v Jeseníkách

Zimní rodinný pobyt s programem a lyžařskou školičkou pro děti

Zimní pobyty jsou určeny rodinám s dětmi ideálně ve věku 3 - 12 let. Mladší děti se účastní pobytu bez programu a bez lyžařské školičky. Starší děti zařazujeme do školičky pouze po domluvě.

Lyžařská školička

školička 3Dětem se věnují po celou dobu pobytu naši zkušení lyžařští instruktoři a téměř vždy se jim podaří, že všechny děti na konci týdne sjedou závodní slalom mezi brankami, ať už přijely jako zkušení lyžaři nebo naprostí začátečníci. :-) Děti lyžují buď individuálně půl hodiny denně a nebo v menších skupinkách 1 - 1,5 hodiny denně - dle věku, schopností a pokročilosti.

Program

Odpoledne po lyžovačce máme pro děti připravený bohatý program, pokud možno, samozřejmě na sněhu. Čekají nás dobrodružné výpravy, dovádění na sněhu, zimní olympiáda, sněhové stavby, noční pohádková cesta, ale také výtvarné dílničky a závěrečný karneval.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Česká republika
Turistický region
Jeseníky
Druh zájezdu
pobyt na horách, lyžování
Druh ubytování
hotel
Doprava
vlastní
Délka zájezdu
6-9 dní
Termín zájezdu - od
28.02.2016
Termín zájezdu - do
06.03.2016
Název letoviska / místa
Malá Morávka
Popis letoviska / místa
Název ubytovacího zařízení
Horský hotel Kopřivná
Popis ubytovacího zařízení
Hotel Kopřivná v Malé Morávce najdete jen několik kilometrů za Rýmařovem na úpatí nejvyšší hory Jeseníků Praděd, v nadmořské výšce 740 m. Hotel nabízí ubytování ve dvou kategoriích - Classic a Superior. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení a jsou nově, velmi vkusně vybavené. Do konce listopadu máme rezervovaný určitý počet pokojů, takže si můžete po prohlídce pokojů na www.koprivna.cz vybrat přesně ten pokoj, který se Vám bude líbit, pokud ho máme níže v nabídce. Ovšem, nesmíte s výběrem příliš otálet. :-) . Stravování si můžete zvolit - pouze snídaně (je v ceně ubytování), polopenze nebo plná penze. Snídaně jsou poskytovány formou velmi bohatého švédského stolu, obědy a večeře v rámci penze jsou jednotné bez možnosti výběru. Můžete si zvolit také individuální stravování z nabídky restaurace, ale v tom případě musíte počítat s občasnou delší dobou čekání na jídlo. Přímo z chaty můžete vyjet na širokou a zcela bezpečnou sjezdovku, kterou si užije jak rodina s dětmi, tedy začínajícími lyžaři, tak i zkušení milovníci zimních sportů. Celková délka sjezdovky je 1350 m. Sjezdovka je po celé délce strojově upravovaná a podle potřeby také zasněžovaná. Nahoru Vás dopraví nová komfortní čtyřsedačková lanovka a vlek. Samostatná dětská sjezdovka je vybavena moderním přepravním pásem.

Zimní rodinný pobyt - Kopřivná - 28.2. - 6.3. 2016

Zavřít Zavřít
Prodávající
CK ŠPUNTÍK
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!