Home Zájezdy, dovolená Zájezdy HORSKÝ KANADSKÝ SRUB s whirlpoolem a bazénem
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

HORSKÝ KANADSKÝ SRUB s whirlpoolem a bazénem

Olomoucký kraj
14. 10. 2016 - 09:22
21 000 Kč
Prodávající

Popis

Celoroční pronájem velice atraktivního horského kanadského srubu v krásném horském prostředí v bezprostřední blízkosti sjezdovek na úpatí Kralického Sněžníku. Celková kapacita je 14 lůžek ( 3 x 4 lůžka) + 2 přistýlky na rozkládací sedací soupravě ve společenské místnosti, 2 x koupelna s wc a hydromasážními sprchovými boxy, společenská místnost s krbem, LCD BTV,SAT,RMG,kuchyňský kout, myčka, velká zastřešená a otevřená terasa (70m2) s výhledem na hřebeny hor a lyžařské svahy. V létě ohniště, gril, venkovní sezení, pískoviště,houpačky, bazén o průměru 3.6 m, venkovní vyhřívaný whirpool pro 6 osob - celoročně, osvětlený s rádiem a přehrávačem CD, vodopád atd. V místě dvousedačková lanovka - 1.000m dlouhá a dalších 10 sjezdovek s technickým zasněžováním a večerním lyžováním,snowpark, půjčovna sněžných skůtrů, do 3 km dalších 6 sjezdovek, snowtubing, lyžařská škola atd.Cca 6 km hraniční přechod do Polska, možnost lyžování (lanovky - čtyřsedačky), návštěva Medvědích jeskyní, lázně, koupaliště, jezero,trhy atd, to vše cca do 15 km. V místě obchod, restaurace, možnost celodeního stravování, 3 km bowling, kino. Vyjížďky na koních se sáněmi.Cena od 10.000,-Kč týden/objekt dle termínu. Aktualizované volné termíny a další informace najdete na www.ceskehory.cz/spacek a www.chaty-andrea.cz
Volné termíny zašlu i obratem na požádání.

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Česká republika
Turistický region
Hrubý Jeseník a Rychlebské hory
Druh zájezdu
pobyt na horách, lyžování
Druh ubytování
jiný
Úroveň ubytování
*****
Stravování
bez stravy
Doprava
vlastní
Délka zájezdu
více než 21 dní
Termín zájezdu - od
15.10.2016
Termín zájezdu - do
31.12.2017
Název letoviska / místa
Jeseníky - Kralický Sněžník
Popis letoviska / místa
Celoroční pronájem nového velice atraktivního kanadského srubu v krásném horském prostředí. Celková kapacita je 14 lůžek ( 3 x 4 lůžka) + 2 přistýlky na rozkládací sedací soupravě ve společenské místnosti, 2 x koupelna s wc a hydromasážními sprchovými boxy, společenská místnost s krbem, BTV,SAT,RMG,kuchyňský kout, velká zastřešená a otevřená terasa (70m2) s výhledem na hřebeny hor a lyžařské svahy. V létě ohniště, gril, venkovní sezení, pískoviště,houpačky, bazén o průměru 3.6 m. Od léta 2010 k dispozici vyhřívaný whirpool pro 6 osob, osvětlený s rádiem a přehrávačem CD. Na zimní sezonu 2010/2011 nově k dispouici sauna pro 4 osoby. V místě dvousedačková lanovka - 1.000m a dalších 10 sjezdovek s technickým zasněžováním a večerním lyžováním, půjčovna sněžných skůtrů, do 3 km dalších 6 sjezdovek, snowtubing, lyžařská škola atd.Cca 6 km hraniční přechod do Polska, možnost lyžování (lanovka), návštěva Medvědích jeskyní, lázně, koupaliště, jezero,trhy atd, to vše cca do 15 km. V místě obchod, restaurace, možnost celodeního stravování, 3 km bowling, kino. Vyjížďky na koních se sáněmi.Cena od 10.000,-Kč týden/objekt dle termínu. Aktualizované volné termíny a další informace najdete na www.ceskehory.cz/spacek Volné termíny zašlu i obratem na požádání.
Název ubytovacího zařízení
kanadský srub Stříbrnice
Popis ubytovacího zařízení
Celoroční pronájem velice atraktivního kanadského srubu v krásném horském prostředí. Celková kapacita je 14 lůžek ( 3 x 4 lůžka) + 2 přistýlky na rozkládací sedací soupravě ve společenské místnosti, 2 x koupelna s wc a hydromasážními sprchovými boxy, společenská místnost s krbem, BTV,SAT,RMG,kuchyňský kout, velká zastřešená a otevřená terasa (70m2) s výhledem na hřebeny hor a lyžařské svahy. V létě ohniště, gril, venkovní sezení, pískoviště,houpačky, bazén o průměru 3.6 m. Od léta 2010 k dispozici vyhřívaný whirpool pro 6 osob, osvětlený s rádiem a přehrávačem CD. Na zimní sezonu 2010/2011 nově k dispouici sauna pro 4 osoby. V místě dvousedačková lanovka - 1.000m a dalších 10 sjezdovek s technickým zasněžováním a večerním lyžováním, půjčovna sněžných skůtrů, do 3 km dalších 6 sjezdovek, snowtubing, lyžařská škola atd.Cca 6 km hraniční přechod do Polska, možnost lyžování (lanovka), návštěva Medvědích jeskyní, lázně, koupaliště, jezero,trhy atd, to vše cca do 15 km. V místě obchod, restaurace, možnost celodeního stravování, 3 km bowling, kino. Vyjížďky na koních se sáněmi.Cena od 10.000,-Kč týden/objekt dle termínu. Aktualizované volné termíny a další informace najdete na www.ceskehory.cz/spacek Volné termíny zašlu i obratem na požádání.

HORSKÝ KANADSKÝ SRUB s whirlpoolem a bazénem

Zavřít Zavřít
Prodávající
Břetislav Špaček
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!