Home Zájezdy, dovolená Zájezdy NEJLEVNĚJŠÍ BULHARSKO, Penziony Primorsko
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

NEJLEVNĚJŠÍ BULHARSKO, Penziony Primorsko

Celá ČR
16. 5. 2019 - 09:31
5 990 Kč
Prodávající

Popis

On-line prodej zájezdů nejen do Bulharska, ale do celého světa. Tisíce zájezdů LAST MINUTE. Poskytujeme kompletní servis k zakoupeným zájezdům, poradenská činnost při výběru dovolené dle Vašich požadavků, informace o probíhajících akcích (slevy, děti ZDARMA apod.), moderní ELEKTRONICKÉ ODBAVENÍ klientů bez zdlouhavého čekání na letišti, přijímáme platby poukázkami SODEXO. Na vyžádání fakturace příspěvků na dovolenou od zaměstnavatele - fondy FKSP. Nabízíme zvýhodněné nebo zcela ZDARMA parkování u letiště Ruzyně a mnoho dalších výhod, bonusů a promokódů na slevy naleznete na našich stránkách www.h-tour.cz

Parametry

Geografická oblast
Evropa
Stát
Bulharsko
Turistický region
Primorsko
Druh zájezdu
pobyt u moře
Druh ubytování
pension
Úroveň ubytování
***
Doprava
letecky
Délka zájezdu
více než 21 dní
Termín zájezdu - od
17.05.2019
Termín zájezdu - do
30.09.2019
Název letoviska / místa
Bulharsko, Primorsko
Popis letoviska / místa
CENA ZÁJEZDU LAST MINUTE již od 5.990 Kč / os. celkem, pobyty na 8, 11, 12, 14 dní se snídaní, polopenzí nebo all inclusive. Popis Ubytování Dobře udržované penziony s příjemnou rodinnou atmosférou. Pokoje s balkonem a vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC) jsou vybaveny chladničkou. Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost čtyři dospělí. Poloha Penziony Primorsko jsou vzdálené od pláže i centra letoviska maximálně 500 m.
Název ubytovacího zařízení
Penziony Primorsko
Popis ubytovacího zařízení
Doporučení CK Vám nabízí zájezdy do ubytovacích kapacit v Primorsku, kde s námi každoročně stráví dovolenou několik tisíc klientů. V naší nabídce proto nemůžeme obsáhnout a popsat všechny konkrétní penziony, které využíváme a kterých je celkově několik desítek. Jejich výběr odráží naši dlouholetou zkušenost. Dětský klub v češtině a české Centrum animačních programů jsou vzdálené maximálně 700 m od penzionů. Pláž Pláže v Primorsku (severní a jižní) jsou písečné, velmi prostorné, dlouhé několik kilometrů a svažující se postupně do moře. Ve vyhrazeném prostoru na severní pláži pro zákazníky CK SLUNEČNÍKY ZDARMA. Objednali jsme pro vás stovky slunečníků, jejichž celkový počet je omezen prostorem, který máme k dispozici. Půjčování slunečníků (mimo vyhrazený prostor CK) a lehátek na obou plážích za poplatek. Vodní sporty, tobogan (jižní pláž), občerstvení, bary. Na konci severní pláže se nachází nudistická pláž. Stravování Bez stravy. Možnost dokoupení polopenze (snídaně a večeře se podávají formou bufetu) nebo programu ALL INCLUSIVE SPECIAL v nedaleké (maximální vzdálenost 700 m) restauraci Club Restaurant. Služby all inclusive special zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, oběd v době od 12:30 do 14:00 h, večeře v době od 17:30 do 20:30 h) v restauraci Club Restaurant (maximální vzdálenost 600 m). Dále zahrnuje malé dopolední a odpolední občerstvení formou balíčku (např. sendviče, slané nebo sladké pečivo apod.). Při snídani se podávají vybrané teplé nápoje a stolní voda, k obědu a večeři neomezená konzumace vybraných místních nealkoholických nápojů (limonád), stolní vody, jedna sklenice vína nebo sklenice piva.

NEJLEVNĚJŠÍ BULHARSKO, Penziony Primorsko

Zavřít Zavřít
Prodávající
Olga Holubová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!